Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ne zaman başladı bu sorun? BIOS'ı sıfırlar mısınız?

Windows 7 bu galiba. ACPI ayarı varsa değiştir BIOS altından. Bir de MSI anakartlarda Windows sürümüne göre ayar vardı. Oradan Windows 7 varsa seç.

Eğer bu Windows 7 ise, ya bu sorun başlamadan önceki BIOS versiyonuna dönün ya da ACPI.sys dosyasını buradaki talimatları takip ederek modifiye edin: http://windowsenthusiasts1.epizy.com/Windows7ACPI.html

2 adet hard disk vardı ilk baslattiğimda eski olan hard diski seçmiş ondan dolayı böyle oldu. Sorunu düzelttim teşekkür ederim.
Dün ceza almıştım ondan yazamadım.
Boot sırasında USB belleği ilk sıraya almdığınıza göre, hayır. Muhtemelen Windows'unuz eski tip Legacy kurulu. BIOS güncellemesi de CSM'yi kapadı. Windows'un açılması için Boot ayarını UEFI with CSM yapın.

Boot sırasında USB belleği ilk sıraya almdığınıza göre, hayır. Muhtemelen Windows'unuz eski tip Legacy kurulu. BIOS güncellemesi de CSM'yi kapadı. Windows'un açılması için Boot ayarını UEFI with CSM yapın.

Bu durumda ne yapmalıyım?

Kod:
si è verificato un problema e windows è stato arrestato per impedire danni al
computer

Se è la prima volta che appare la schermata di errore relativa all'arresto,
riavviare il computer. Se la schermata riappare, procedere
come segue:

Il BIOS nel sistema non è completamente compatibile con ACPI. Contattare il forn
itore del sistema per un BIOS aggiornato o visitare il sito http://www.hardware-
update.com (in lingua inglese). Se non si riesce ad ottenere un BIOS aggiornato
o il BIOS più recente ottenuto dal fornitore non è compatibile con ACPI, è possi
bile disattivare la modalità ACPI durante l'installazione in modalità testo. Per
questa procedura è sufficiente premere
il tasto F7 quando viene richiesto di installare i driver di archiviazione. Il s
istema non notifica all'utente che il tasto F7 è stato premuto, disabilita ACPI
e consente di procedere con l'installazione.

Informazioni tecniche:

STOP: 0x000000A5 (0x00000011, 0x00000008, 0XF803E000, 0x20120913)

E2270S

noC

Dosya Ekleri

• IMG20240812175022.webp
    IMG20240812175022.webp
    293,3 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 7 bu galiba. ACPI ayarı varsa değiştir BIOS altından. Bir de MSI anakartlarda Windows sürümüne göre ayar vardı. Oradan Windows 7 varsa seç.

Son düzenleme:

Eğer bu Windows 7 ise, ya bu sorun başlamadan önceki BIOS versiyonuna dönün ya da ACPI.sys dosyasını buradaki talimatları takip ederek modifiye edin: http://windowsenthusiasts1.epizy.com/Windows7ACPI.html

2 adet hard disk vardı ilk baslattiğimda eski olan hard diski seçmiş ondan dolayı böyle oldu. Sorunu düzelttim teşekkür ederim.
Dün ceza almıştım ondan yazamadım.

Çözüm