Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
Yüklenir sadece beta olmasının sebebi son sürüm imzası atmadığından dolayı anakart üretisinin beta adı veriliyor dosya adına.
RoaringLion
Üstün
Hiçbir yazılımın beta sürümünün kullanılmasını önermiyorum.
RoaringLion
Üstün
Kesinlikle fayda var. Örneğin benim anakartımın yüklü UEFI sürümü 1663, güncel beta UEFI sürümü 1666. 1666 tam sürüm olarak yayınlanmadıkça 1663 kullanmaya devam edeceğim.
www.asus.com
PRIME Z790-A WIFI|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime Z790-A WIFI, an Intel Z790 LGA 1700 ATX motherboard with PCIe® 5.0, four M.2 slots, 16+1 DrMOS, DDR5, Intel WIFI 6E, 2.5 Gb LAN, HDMI®, DP, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®, front USB 3.2 Gen 2 Type-C®, Thunderbolt™ (USB4®) support
www.asus.com
huck2434
Uzman
Hocam AGESA yeni sürümde RAM kararlılığını artıaracak diye bir yerde okumuştum. Bazen hiç BIOS falan güncellemeseydim diyorum. Ne zaman güncellemeye başladıysan DRAM hatalrarı almaya başladım. Şimdi doğru sürümü bekler olduk.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu imzayı biraz daha açar mısın, biz de öğrenelim.Yüklenir sadece beta olmasının sebebi son sürüm imzası atmadığından dolayı anakart üretisinin beta adı veriliyor dosya adına.
ASUS'un Beta sürümleri bende sorun çıkarmadı. Ben olsam güncellerdim.Arkadaşlar ASUS BIOS sürümü en güncel 3040 ama beta sürümü. İndirsek sorun yaşar mıyız yoksa beklemekte fayda mı var.
Yeni konular
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-