Biosem eksik bilgi mi veriyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PasPas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 713
  • Etiketler Etiketler
    bilgi

PasPas

Becerikli
Arkadaşlar sanki eksik bilgi veriyor gibi. Test çözerken bilmediğim bilgiler var. İyi çalışmamışsındır diyeceksiniz ama notlarına gayet de iyi çalıştım.

Temel atma videosunu izlemediğim için mi acaba?

Biosem hiç sevmedim bu yüzden. Kağıttan okuyup geçiyor. Başlangıç seviyeyseniz Betülbiyo veya Senin Biyolojin öneririm.

Biosem hiç sevmedim bu yüzden. Kağıttan okuyup geçiyor. Başlangıç seviyeyseniz Betülbiyo veya Senin Biyolojin öneririm.
Hocam yani soru var biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili lineer doğrusal dnaya sahip olma diyor. Biosem sadece prokaryot çekirdeksiz ökaryot çekirdekli diyip geçti.

Hocam yani soru var biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili lineer doğrusal DNA'ya sahip olma diyor. Biosem sadece prokaryot çekirdeksiz ökaryot çekirdekli deyip geçti.

Ben kağıttan çalışmıştım adam iyi anlatmayınca.

Biosem

Ben en azından yazılıya hazırlık videolarını izliyorum. 3-4 saatlik videolarıyla içinden geçiyor her şeyin.
Başka hoca seç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biosem

Ben en azından yazılıya hazırlık videolarını izliyorum. 3-4 saatlik videolarıyla içinden geçiyor her şeyin.
Başka hoca seç.
Hatta örnek de vereyim

En son yazılıya hazırlık sınavı 4-5 saatlik bir şeydi. Oyuzden son sınava çalışmam 7-8 saatimi almıştı. Ama bizim hoca da biraz müfredattan bağımsız bir sınav yapınca 70'i boylamıştım.
Uzun çalışma her zaman verim vermez anlattığım gibi.

Ben hazır ders notu aldım öyle gidiyorum. İsterseniz başka kanallara bakın.
Hocam betül biyoloji nasıldır acaba? Of hocam 3. gündeydim boşu boşuna uğraştım.

Öyle ya. Örnek verdiğim gibi prokaryot ve ökaryot örneğinde. Adam bilgiyi vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…