Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Biosem hiç sevmedim bu yüzden. Kağıttan okuyup geçiyor. Başlangıç seviyeyseniz Betülbiyo veya Senin Biyolojin öneririm.
PasPas
Becerikli
Hocam yani soru var biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili lineer doğrusal dnaya sahip olma diyor. Biosem sadece prokaryot çekirdeksiz ökaryot çekirdekli diyip geçti.Biosem hiç sevmedim bu yüzden. Kağıttan okuyup geçiyor. Başlangıç seviyeyseniz Betülbiyo veya Senin Biyolojin öneririm.
Hocam yani soru var biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili lineer doğrusal DNA'ya sahip olma diyor. Biosem sadece prokaryot çekirdeksiz ökaryot çekirdekli deyip geçti.
Ben kağıttan çalışmıştım adam iyi anlatmayınca.
PasPas
Becerikli
Yani eksik bilgi veriyor doğru mudur hocam? En iyisi başka kanal bulayım.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Biosem 
Ben en azından yazılıya hazırlık videolarını izliyorum. 3-4 saatlik videolarıyla içinden geçiyor her şeyin.
Başka hoca seç.
Ben en azından yazılıya hazırlık videolarını izliyorum. 3-4 saatlik videolarıyla içinden geçiyor her şeyin.
Başka hoca seç.
Son düzenleyen: Moderatör:
PasPas
Becerikli
Zaten not edip ezberliyorum. Biyoloji böyle bir ders ama notlarda da bilgi eksikliği var.
Zaten not edip ezberliyorum. Biyoloji böyle bir ders ama notlarda da bilgi eksikliği var.
Ben hazır ders notu aldım öyle gidiyorum. İsterseniz başka kanallara bakın.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Hatta örnek de vereyimBiosem
Başka hoca seç.
En son yazılıya hazırlık sınavı 4-5 saatlik bir şeydi. Oyuzden son sınava çalışmam 7-8 saatimi almıştı. Ama bizim hoca da biraz müfredattan bağımsız bir sınav yapınca 70'i boylamıştım.
Uzun çalışma her zaman verim vermez anlattığım gibi.
PasPas
Becerikli
Hocam betül biyoloji nasıldır acaba? Of hocam 3. gündeydim boşu boşuna uğraştım.Ben hazır ders notu aldım öyle gidiyorum. İsterseniz başka kanallara bakın.
Öyle ya. Örnek verdiğim gibi prokaryot ve ökaryot örneğinde. Adam bilgiyi vermedi.Hatta örnek de vereyim
En son yazılıya hazırlık sınavı 4-5 saatlik bir şeydi. Oyuzden son sınava çalışmam 7-8 saatimi almıştı. Ama bizim hoca da biraz müfredattan bağımsız bir sınav yapınca 70'i boylamıştım.
Uzun çalışma her zaman verim vermez anlattığım gibi.