Hocam betül biyoloji nasıldır acaba? Of hocam 3. gündeydim boşu boşuna uğraştım.

Öyle ya. Örnek verdiğim gibi prokaryot ve ökaryot örneğinde. Adam bilgiyi vermedi.
Bazen önceki yazılıya hazırlık videolarında anlattığı için geçiştirdiği oluyor. Büyüzden o eski videolara da bakmak zorunda bıraktırıyor.

Son düzenleme:
Dr biyoloji derim. Her ne kadar fazladan bilgi versede arada, kafada oturmasını sağlıyor.

Kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum.
Yani birde mesela meb kitabında olan bilgiler bazı kanallar anlatmıyormuş. Başka bir forumda adam dedi işte meb kitabından ilerleyin eksik bilgiler için dedi.

Dr biyoloji derim. Her ne kadar fazladan bilgi versede arada, kafada oturmasını sağlıyor.

Kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum.
Biosem hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Bir tık soruya boğdum kusura bakmayın :D

Yani bir de mesela MEB kitabında olan bilgiler bazı kanallar anlatmıyormuş. Başka bir forumda adam dedi işte MEB kitabından ilerleyin eksik bilgiler için dedi.

İşte doktor biyoloji detaylı anlatıyor. 3 adım ve 4 4'lük pekiştirme testlerinin hepsini çözdüm eksik yok dr biyolojide. Ancak diğerleri...