Hocam yani soru var biyotik kitabında prokaryot ve ökaryotla ilgili lineer doğrusal dnaya sahip olma diyor. Biosem sadece prokaryot çekirdeksiz ökaryot çekirdekli diyip geçti.
Hayır siz orasını anlamamışsınız. Adam dedi ki prokaryotlarda halkasal dna, ökaryotlarda doğrusal dna bulunur diyor ve bunu defalarca kez tekrar etti her konuda. Ben hiç zorluk yaşamıyorum BIOSEM + Biyotik ile.

Zaten not edip ezberliyorum. Biyoloji böyle bir ders ama notlarda da bilgi eksikliği var.
Hepsini tek tek not ederseniz bu sizin için süre kaybı olur. Materyalin üzerine ufak tefek notlarla ilerleyin.

Hayır siz orasını anlamamışsınız. Adam dedi ki prokaryotlarda halkasal dna, ökaryotlarda doğrusal dna bulunur diyor ve bunu defalarca kez tekrar etti her konuda. Ben hiç zorluk yaşamıyorum BIOSEM + Biyotik ile.

Hepsini tek tek not ederseniz bu sizin için süre kaybı olur. Materyalin üzerine ufak tefek notlarla ilerleyin.
Hocam kaçıncı saniyede diyor?

Hayır? Nerede söyledi? İzledim zaten.
Hocam tam dakika dakikasına hatırlayamam ama birden fazla kere vurgulaya vurgulaya söyledi. Söylemese ben nasıl öğreneceğim? Cumartesi günü Hücre konusuna geçtim. Orada bile söyledi. Canlıların Temel Bileşenlerinde defalarca söyledi. Canlıların Ortak Özelliklerinde de söyledi diye hatırlıyorum.