Zaten büyük ihtimalle ikinci el alıyorsunuz. Tek farkı bu ekran kartlarını firmalar alıp dış soğutma ünitelerini değiştirip size sıfır diye satıyorlar. Bu paraya sıfır kart alınmaz. Hem ikinci el hem de yazılımsal desteği bitmiş bir kart alıyorsunuz. Hiçbir anlamı yok. İlla paramı çöpe atacağım diyorsanız ucuz olanı alın bari ₺400'e et döner yersiniz. Afiyet olsun şimdiden.

Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim? 2. el önermeyin lütfen.

Axle RX 580 8 GB: ₺3800.

BIOSTAR RX 580 8 GB: ₺4200.

Sıfır almanız mantıksız bir hareket olacaktır. Onun yerine 4000 bandında temiz çok daha iyi bir kart bulabilirsiniz. Fakat yine de almak istiyorum derseniz Axle olanı alabilirsiniz.

Bu aldığın kartta sıfır değil ki? Nasıl ikinci el önermeyin diyebiliyorsun? Aralarında kayda değer pek fark yok. İkisinden birisini alabilirsin.

Donanım Arşivi geçen 4 küsura 1080 Ti almıştı. 2.el önermemek için kendimi tutamıyorum ama ille de alacaksan ucuz olanı al.

O videodan sonra piyasası patladı maalesef.

Bende isterdim 2. el 1080-1660S almayı da babam illaki 0 olacak diyor, en bütçeme uygun bu vardı, 0 da değil biliyorum babama 0 diyeceğim, monitörümde 768p o yüzden darboğaz yapmasın diye RX 580 seçtim.

En mantıklı seçim buydu.