kaywb

Uzman
Merhaba, TikTok'ta bir arkadaşa bakacaktım kullanıcı adını hatırlamıyorum ama videosunu beğenmiştim. Yenilerde baktım ama beğenilenlerde göremedim hiçbir şey yok yani üstüne basıp “bozuk video” bile diyebilecek bir şey yok. Engel mi atmış yoksa hesabını mı kapatmış nasıl anlarız?

Merhaba, TikTok'ta bir arkadaşa bakacaktım kullanıcı adını hatırlamıyorum ama videosunu beğenmiştim. Yenilerde baktım ama beğenilenlerde göremedim hiçbir şey yok yani üstüne basıp “bozuk video” bile diyebilecek bir şey yok. Engel mi atmış yoksa hesabını mı kapatmış nasıl anlarız?
TikTok'ta bir kullanıcının engellediğini ya da hesabını kapattığını anlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Hesaba Erişmeye Çalışın:
- Kullanıcının kullanıcı adıyla TikTok arama kısmına gidin ve aramaya yazın. Eğer hesap görünmüyorsa, hesabı kapatmış veya engellemiş olabilir.

2. Profilini Kontrol Edin:
- Kullanıcı adını bulduysanız, profil sayfasına gidin. Eğer "Bu kullanıcıya erişiminiz yok" gibi bir mesaj görüyorsanız, bu durum engellenmiş olduğunuzu gösterir.

3. Video Beğenilerini Kontrol Edin:
- Beğendiğiniz videolarınız arasında kullanıcıya ait bir video yoksa ve o kişiyle daha önce etkileşimde bulunduysanız, bu durumda hesap kapatılmış veya engellenmiş olabilir.

4. Takip Listesine Bakın:
- Eğer bu kullanıcıyı takip ediyorsanız ve profilinde hala "takip ediyorsunuz" yazıyorsa, ancak videolarını göremiyorsanız, bu da engellenmiş olabileceğinizi gösterir.

5. Arkadaşlarınızla Sorma:
- Eğer ortak tanıdıklarınız varsa, onlara kullanıcının hala aktif olup olmadığını sorabilirsiniz.

6. Farklı Bir Hesaptan Kontrol Etme:
- Eğer başka bir TikTok hesabınız varsa, o hesabı kullanarak kullanıcısına erişmeye çalışın. Eğer başka hesapla görülebiliyorsa, muhtemelen ilk hesabınızla engellenmiş olabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek, kullanıcının hesabının kapatılıp kapatılmadığını ya da sizi engelleyip engellemediğini anlayabilirsiniz.