İnsanların neden ırkçı olduğunu son 3 yıl çok iyi anladım. Kimseyi kırmak istemem ama ben artık kötü bir şey olduğuna inanmıyorum. Türk olduğunu belli et geç kral.
Türkiye'de gezen Hindistanlı oluşturulmuş bir varlık, Türk kızı hakkında Hintçe diliyle Onu t..cavüz etmeli miyim? şeklinde soru sorması Türkiye X gündeminde. Bu oluşturulmuşun gözaltına alındığı söyleniyor. X'de tepkiler büyümekte.
Farkedilmesi üzerine Pakistan'da bu konu konuşuluyor. Pakistanlı X kullanıcıları, Türklerin bu durumu fark etmesi için sosyal medya aracılığı ile paylaşımlar yaptılar.
Ayrıca bu oluşturulmuş varlık, annesinin babasının oluşturduğu gibi iğrenç şeyler oluşturduğu fark edilince sosyal medya hesaplarını temizledi.
İnsanların neden ırkçı olduğunu son 3 yıl çok iyi anladım. Kimseyi kırmak istemem ama ben artık kötü bir şey olduğuna inanmıyorum. Türk olduğunu belli et geç kral.
Ah şu Hintliler Kötü olan biri mi var? Hemen "Müslüman" damgasını yapıştırırlar. Aya meteor mu çarptı? Müslümanlar yüzündendir. Hintlilerin dediklerine pek kulak asmayın, özellikle Din konusunda.
Bu patates kılıklı şahsı görürsem ne yapacağımı iyi biliyorum.
Olayı biliyorum ama sonrasında bu şahsa ne olduğunu bilmiyorum. Ama görürsem (görebilirsem) yapacağım 'şey' konusunda kararlıyım sadece, onu biliyorum.