Ben Türk'üm ama Suriyelilere benzediğim için her gün halkımız bana ırkçılık yapıyor. Irkçılık çok kötü bir şey. Hintli de cevabını almış.

Türkiye'de gezen Hindistanlı oluşturulmuş bir varlık, Türk kızı hakkında Hintçe diliyle Onu t..cavüz etmeli miyim? şeklinde soru sorması Türkiye X gündeminde. Bu oluşturulmuşun gözaltına alındığı söyleniyor. X'de tepkiler büyümekte.

Farkedilmesi üzerine Pakistan'da bu konu konuşuluyor. Pakistanlı X kullanıcıları, Türklerin bu durumu fark etmesi için sosyal medya aracılığı ile paylaşımlar yaptılar.

Ayrıca bu oluşturulmuş varlık, annesinin babasının oluşturduğu gibi iğrenç şeyler oluşturduğu fark edilince sosyal medya hesaplarını temizledi.

İngilizce haber: https://www.turkiyetoday.com/nation...fter-sexual-comments-on-turkish-women-3202223

Nehirde yüzmeye devam etseymiş daha iyiymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üretim hatası, profilini geri açtı ve özür videosu yükledi. Yorumlar kapalı.

Screenshot_20250602-133917.webp

Güncel bilgi: Hindistan sosyal medya kullanıcıları da bu şahsa karşı nefret yağdırıyor. İlginç olan şey de onun "Müslüman" olduğunu belirtiyorlar.

Bu üretim hatası ürün hakkında da daha haber yapılmayacaktır. Tutuklanma durumu gibi kayda değer gelişme olmadıkça konu terkedilmiştir.

Son düzenleme:
İlginç olan şey de onun "Müslüman" olduğunu belirtiyorlar.
Ah şu Hintliler :D Kötü olan biri mi var? Hemen "Müslüman" damgasını yapıştırırlar. Aya meteor mu çarptı? Müslümanlar yüzündendir. Hintlilerin dediklerine pek kulak asmayın, özellikle Din konusunda.

Bu patates kılıklı şahsı görürsem ne yapacağımı iyi biliyorum.

Sınır dışı edildi mi bu goril? Türkiye'nin de Hindistan'dan pek bir farkı olmasa da bataklığına dönsün.