Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
İnsanların neden ırkçı olduğunu son 3 yıl çok iyi anladım. Kimseyi kırmak istemem ama ben artık kötü bir şey olduğuna inanmıyorum. Türk olduğunu belli et geç kral.
Türkiye'de gezen Hindistanlı oluşturulmuş bir varlık, Türk kızı hakkında Hintçe diliyle Onu t..cavüz etmeli miyim? şeklinde soru sorması Türkiye X gündeminde. Bu oluşturulmuşun gözaltına alındığı söyleniyor. X'de tepkiler büyümekte.
Farkedilmesi üzerine Pakistan'da bu konu konuşuluyor. Pakistanlı X kullanıcıları, Türklerin bu durumu fark etmesi için sosyal medya aracılığı ile paylaşımlar yaptılar.
Ayrıca bu oluşturulmuş varlık, annesinin babasının oluşturduğu gibi iğrenç şeyler oluşturduğu fark edilince sosyal medya hesaplarını temizledi.
İngilizce haber: https://www.turkiyetoday.com/nation...fter-sexual-comments-on-turkish-women-3202223
Nehirde yüzmeye devam etseymiş daha iyiymiş.
Aslında her şeyde bir miktar ırkçılık ya da ayrımcılık var.İnsanların neden ırkçı olduğunu son 3 yıl çok iyi anladım. Kimseyi kırmak istemem ama ben artık kötü bir şey olduğuna inanmıyorum. Türk olduğunu belli et geç kral.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Üretim hatası, profilini geri açtı ve özür videosu yükledi. Yorumlar kapalı.
Güncel bilgi: Hindistan sosyal medya kullanıcıları da bu şahsa karşı nefret yağdırıyor. İlginç olan şey de onun "Müslüman" olduğunu belirtiyorlar.
Bu üretim hatası ürün hakkında da daha haber yapılmayacaktır. Tutuklanma durumu gibi kayda değer gelişme olmadıkça konu terkedilmiştir.
Güncel bilgi: Hindistan sosyal medya kullanıcıları da bu şahsa karşı nefret yağdırıyor. İlginç olan şey de onun "Müslüman" olduğunu belirtiyorlar.
Bu üretim hatası ürün hakkında da daha haber yapılmayacaktır. Tutuklanma durumu gibi kayda değer gelişme olmadıkça konu terkedilmiştir.
Son düzenleme:
Ah şu Hintlilerİlginç olan şey de onun "Müslüman" olduğunu belirtiyorlar.
Bu patates kılıklı şahsı görürsem ne yapacağımı iyi biliyorum.
- Makaleler
- 14
Senden önce halletiler şahsı.Bu patates kılıklı şahsı görürsem ne yapacağımı iyi biliyorum.
Olayı biliyorum ama sonrasında bu şahsa ne olduğunu bilmiyorum. Ama görürsem (görebilirsem) yapacağım 'şey' konusunda kararlıyım sadece, onu biliyorum.
- Makaleler
- 14
Hiçbir kaynakta güncelleme yok. Tutuklanmadıysa da ülkemizde gezmeye devam edemez zaten bu hata sonucu oluşturulmuş varlık.Sınır dışı edildi mi bu goril? Türkiye'nin de Hindistan'dan pek bir farkı olmasa da bataklığına dönsün.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri