Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Bana göre yazdığın ve yaptığın şeyler genelde üşengeçlikten olduğunu düşünüyorum. Aslında karar versen bir adım atsan belki çok şey değişecek. Ama sen diyorsun ki off zaten olmayacak aynı şeyler olacak boş ver gitsin demek istiyorsun sanırım. Böyle düşünürsen zaten hiçbir yere varılmaz.
Cahillik mutluluktur.Bu safsataları geçeli çok oldu. Ben kaçışımı bunda arıyorum. Çözüm için çok bir yol yoksa her şeye nefret kusmak bana göre mantıklı. Yaşam koçluğu klişelerine gerek yok. Ben bunu seçiyorum. Uğraşıp da sonucu yine aynı olacak bir şey için kendimi kandıramam. Zaten çoğu insanın hayatı da bu kandırma ile geçiyor.
Forum cidden basit insan dolu. Keşke ben de bu insanlar gibi basit olabilseydim. Hayatı bu kadar yüzeysel görüp kendimi kandırabilseydim. Çok güzel olurdu. Buradaki basit insanlara özeniyorum. Hayatı en güzel onlar yaşıyor. Basitlik tam anlamıyla budur.
III. Osman
Yetkin
Profilinde yer verdiğin kişi de 51 yıl kafeste kaldı. Ölümü beklerken padişah oldu. Hayat illaki bir yerden sonra yüzüne gülecektir. Hatta belki ve gülmüştür ama sen fark etmemişsindir.
III. Osman kafesten çıktıktan sonra çok sağlıklı bir hayat sürmedi. 4-5 yıl içinde öldü. Bu süreçte de zaten çoğu şeyden nefret ederek geçerdi hayatını. Kadınlardan nefret ederdi müzikten nefret ederdi. Bazen halkın arasına karışıp dolaşırdı ortalıkta. Tek eğlencesi buydu.
Eğer bana basit diyorsan bunu hakaret olarak algılarım. Sadece internet üzerinden mesajlaştığın bir kişiye ne kadar kolay bir şekilde basit diyebiliyorsun.Forum cidden basit insan dolu. Keşke ben de bu insanlar gibi basit olabilseydim. Hayatı bu kadar yüzeysel görüp kendimi kandırabilseydim. Çok güzel olurdu. Buradaki basit insanlara özeniyorum. Hayatı en güzel onlar yaşıyor. Basitlik tam anlamıyla budur.
III. Osman
Yetkin
Eğer bana basit diyorsan bunu hakaret olarak algılarım. Sadece internet üzerinden mesajlaştığın bir kişiye ne kadar kolay bir şekilde basit diyebiliyorsun.
Buna gülücük atanlara diyorum. Bunu komik veya saçma bulan birisi basit insandır bana göre ve bu kötü bir şey değil. Benim hep olmak istediğim insan profilidir basit olmak. Basitlik neden kötü olarak algılanıyor anlamıyorum. Hayatı en iyi yaşayan onlar aslında.
Farklı olana çirkin deli denir dışarı atılır düzen böyle.Buna gülücük atanlara diyorum. Bunu komik veya saçma bulan birisi basit insandır bana göre ve bu kötü bir şey değil. Benim hep olmak istediğim insan profilidir basit olmak. Basitlik neden kötü olarak algılanıyor anlamıyorum. Hayatı en iyi yaşayan onlar aslında.
- Makaleler
- 7
Forum cidden basit insan dolu. Keşke ben de bu insanlar gibi basit olabilseydim. Hayatı bu kadar yüzeysel görüp kendimi kandırabilseydim. Çok güzel olurdu. Buradaki basit insanlara özeniyorum. Hayatı en güzel onlar yaşıyor. Basitlik tam anlamıyla budur.
Kimsenin basit yaşadığı falan yok. Kimse 1-2 güzel ve anlamlı cümle kurdu diye hayatları veya dünya'ya bakış açısı değişmiyor.
Belkide bu zamana kadar açtığınız konular, mesajlar, yazışmalar sonuçunda böyle tepkiler alıyorsunuzudur.
Ön yargıda hat safha yapmaya gerek yok. Her yazılan yazı, her atılan tepki size bir şey ifade etmesin. Burada gördükleriniz sizden farklı veya farksız olabilir.
Yaklaşık 3 yıl yaşadı. Kadınlardan nefret etmesinin sebebi de onun penceresinden bakılırsa anlaşılabilir. Benim demek istediğim şey padişah oldu mutlu oldu değildi.III. Osman kafesten çıktıktan sonra çok sağlıklı bir hayat sürmedi. 4-5 yıl içinde öldü. Bu süreçte de zaten çoğu şeyden nefret ederek geçerdi hayatını. Kadınlardan nefret ederdi müzikten nefret ederdi. Bazen halkın arasına karışıp dolaşırdı ortalıkta. Tek eğlencesi buydu.
Başka örnekler de verilebilir. Olay örnek verilen kişiler değil zaten. Olay sensin.
Yeni konular
-
-
Discord Hacklenen hesabın şifresini değiştirmek yeterli mi?
- yusfucuklar321
-
-
-
Yapay zekâ sistem ile ilgili kaç FPS alınacağını doğru bilir mi?
- BozkurtFYNh
-
-
-