Bir kıza takıntılı kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gagaplatikaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

gagaplatikaa

Uzman
Arkadaşlar, 7 aydır konuştuğum bir kız var. Daha önce ona açılmıştım ama beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi. Açılalı 4 ay oldu sayılır. Ama o zamandan beridir konuşmaya devam ediyoruz. Arkadaşça.
Ama ben hala ona karşı bir şeyler hissediyorum. Bu konu hakkında yakın zamanda da söyledi, bizden asla olamaz dedi. Birbirimize ne kadar sırrımız, pisliğimiz varsa anlattık hani. Ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi. Benim kalbim de uslanmaz tabii, hala sevmeye devam ediyorum olmayacağını bilsem de.

İşte 7 ay oldu konuşuyoruz. Bana crush'larından bahsediyor, bahsettikçe içime daraltı geliyor. Yok birisi Instagram'ını istemiş bugün, yok birisi hikayesine alev atmış. Bana bunları söyledikçe içime bir şey saplanıyor resmen. Aşırı derecede kıskanıyorum. Ama maalesef elimden bir şey gelmiyor.

Bana sadece 3-4 tane yakın arkadaşı olduğunu, benim de bunlardan ilki olduğumu söyledi. Hatta tek erkek olduğumu. Ancak arkada başka erkeklerle yazıştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Her neyse, bütün gün akşama kadar yazışıyoruz. Beni sevdiğini söylüyor, ben de onu sevdiğimi söylüyorum sürekli.
Ama bugün ara verme kararı aldım. 2 ay sonra YKS var. Çalışmam gerekiyor ve dikkatimi çok dağıtıyor. Bunu ona söyledim ve tamam dedi, biraz kırgınca. Ama bilmiyor ki aklımdan asla çıkmıyor. Her gece fotoğraflarına bakıp, bana aldığı hediyeye sarılıp ağlıyorum. Her dakika stalklıyorum. Privine biri eklenince acaba kim diye gün boyu düşünüyorum. Çünkü aşırı fazla erkek arkadaşı var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Ama sevgilisi olmadığım için bir şey de diyemiyorum.

Öyle işte. Nasıl takıntı yapmadan sadece arkadaşımmış gibi davranabilirim? Şu an çok dardayım. Her gece ağlamaktan bıktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısından bu Şubat ayının başında çıktım. Lütfen oradan hızlıca uzaklaş, kaç, kaç, koş! Lütfen efendice oradan uzaklaş, canını seviyorsan uzaklaş. Bu belirsiz ne arkadaş ne sevgili olduğun ucube ilişki tipinden lütfen kurtar kendini. Tanrı benim yanımdaymış, kurtulduğum gün onu anladım. Benim de tam 7 ay sürdü ve kabus gibiydi. Lütfen, son kez diyorum, kaç kurtar kendini. Efendice olsun ama. Lütfen, özsaygın, kişiliğin, özdeğerin için bunu yap ve bitir.

"X, ben iletişimimizi sonlandırma kararı aldım, umarım saygı duyarsın, birbirimizi takipten çıkıp sonlandıralım. Hayatında başarılar."

Lütfen ama lütfen şu temada bir şey yazıp kurtar kendini son uyarım.

Ben onunla sayısız kez ayrılıp tekrar yazdım. Gerçi daha çok o yazdı ama neredeyse her 2 ayda 1 ayrılıyorduk, konuşmayı kesiyorduk. Ama her seferinde o veya ben yazdım. Bi türlü ayrılamıyoruz.

Ve senin de mi benimki gibiydi? Ben ne kadar uzaklaşırsam içimde o kadar fırtına kopuyor. Nefes alamıyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, ben 7 ay kesintisiz her gün ama her gün uzun saatlerce yazışıp bir yere varmaya çalıştım. Başlarda ben ilgisizdim sonra o şeklinde dengemiz kaymıştı. Bana bir konuda yalan söylediğini anladığım an, yalan kişisel olarak benim için en büyük aşağılamadır, bu işin artık bitmesi gerektiğini çünkü 7 ayda bir yere varamadığımızı ve yalan söyleyecek kadar da beni tanımamasını hesaba katarak yalanını takriben 3 gün sonra tak diye bitirme kararı aldım. Zaten bir ayrıl bir barış yapıyorsan o işin temelinde sıkıntı vardır. Ek olarak evet bende de her zaman daha çok yazan taraf o idi, bu da iyi bir şey değil dengesizliğin işareti.

Onay arıyorsun, çünkü o daha çok yazıyor ve sen daha çok yazmasını istiyorsun. Daha çok yazması için de onaylayacağı şeyleri yapıyorsun. Çık bu işin içinden tamamen, acısı geçer bak. Benim 6 gün sonra 3. ayım olacak ve mükemmelim, başka bir şey diyemiyorum. Pik noktamı yaşadım bitirdikten sonra.

Kanka şuan ayrıldım ama YKS bitince devam edelim yazdım. Bakıcam artık. Şuan bitireli 10 saat falan geçti. Kalbim acıyor, nefesim daralıyor. Bunalıma girdim. Alkol alıyorum her dakika. Aklımdan çıkmıyor. Acaba napıyo diye düşünmekten kafayı yiyorum.

Aşırı fazla erkek arkadaşı var. Beni deli ediyo bu yüzden.
Ve ayrıca sürekli fake hesabından konuşurduk. Main hesabını veya privini takip etmeme izin vermiyor. Bir gün ona şey dedim, 'Bana en yakın arkadaşımsın diyosun ama daha main hesabına bile giremiyorum, sinirimi bozuyo bu durum artık' dedim. Zar zor aldı mainine. Sanki ne saklıyor merak ediyorum. Privine zaten almıyor.
Veya aşırı takıntılı birisi olduğum için hesabındaki erkeklere yazacağımı düşünüyor.
Benden çok şey sakladığını düşünüyorum.

Bide kanka şuan tam senin gibi birisi lazım bana. Uzun uzun bu konu hakkında dertleşip şu sıkıntıyı şu içimdeki bıçağı çekip alacak birisi lazım. Sosyal medya hesabını vs. verebiliyor musun burdan?

Çok basit bir tavsiye vereceğim: Öyle yerlerden sonsuza kadar uzaklaşın ve geri dönmeyin. Özsaygınızı kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…