Bir kıza takıntılı kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gagaplatikaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Yaşadığın durum kısaca şu.
Oradan sadece uzaklaş gerekirse sınıf okul değiştir ama orada bulunma çok acısını çekeceksin o kadar acı çekeceğime ve geleceğine berbat edeceğine fotoğraflarını sil ve açığa falan geç tüm geleceğini yok edeceğine sadece 1.5 ayını falan feda etmiş olursun.

Çivi çiviyi çöker, başkasını bulduğunda o takıntılı kaldığın kızın suratına bakmazsın.

Fazla samimiyet ayrılık getirir sözü ile ilişkisi olan bir durum, gerçekten bir kız ile gereğinden fazla konuşulduğu zaman kız ya " bunun yapacak başka şeyleri yok mu" ya da " bu benimle çok konuşuyor garanti birisi" düşüncesine giriyor.
Kim olursa olsun bir insanı hayatının merkezine koyarsan kendinden çok onu düşünürsen o kişi de doğal olarak tekmeyi basıyor ya da kişiyi kullanıyor gereğinden fazla konuşulması doğru değil ister erkek erkeğe olsun ister kız kıza olsun ister kız erkeğe olsun hiç fark etmez.

Uzun metin olarak, cevap verdim. Onu okuyabilirsiniz, teşekkür ederim.

Beni yanlış anlayan kişiler bu arkadaş özetlemiş durumu teşekkür ediyorum kendisine.

İstemiyorsa olmaz, yapacak bir şey yok. Başkasına gideceksin, bir yere kadar kıskanacaksın. Ondan başkasını bulabileceğinin kanaatine vardığın zaman dünya senin için çok daha güzel bir yer olacak, oluyor. Benzeri bir durum deneyimlendi, görüldü, şahit olundu ve onaylandı.

Beni yanlış anlayan kişiler bu arkadaş özetlemiş durumu teşekkür ediyorum kendisine.

Evet, güzel özetlemiş. İlk başlarda metniniz yanlış anlaşılmaya müsaitti. Ama konu sahibine karşı dediklerinize katılıyorum, o konu da hiçbir itirazım yok. Elinize sağlık.

Hayatının merkezine.

Bence bir insanı hayatının merkezine koymak doğru değil. Ama bu, biriyle yakın iletişim kurmanın yanlış olduğu anlamına da gelmez. Kendi sınırlarını bilen, dengeli ve sağlıklı bir insanın saatlerce konuşması, “yedek” olduğu anlamına gelmez.

Eğer o yokken de iyiysen, kendi uğraşların ve hayatın devam ediyorsa, arkadaşlarınla görüşebiliyorsan ve her şeyini ona göre ayarlamıyorsan, bu sadece iletişimdir. Yani ortada sağlıklı bir denge vardır.

Öte yandan, o yokken huzursuz oluyorsan, sürekli onu bekliyorsan ve kendi hayatını geri plana atıyorsan, bu durum bağlanmaya dönüşebilir.

Yani önemli olan ne kadar konuşulduğu değil, iletişimin dengeli, karşılıklı ve sağlıklı olması, bence.

Saygılar, iyi sosyaller.

Son düzenleme:
İfadeler: xBN
Main hesabını takip etmeme izin vermiyor cümlesinden sonra okumayı bıraktık.
Hocam daha önce benimle beraber başka bi erkekle de bu kadar samimi olduğunu, onu privine alıp pp yaptığını farkedince o çocuğa yazdım kızın arkasından konuştum iyi şeyler yapmadım. Ondan biraz güvensiz bana karşı. Şuan takip ediyorum ama çok kırgınım ona.

Bide hani başka kızı nerden bulucam bilsem onun suratına bakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…