5123

Deneyimli
Makaleler
2
Merhaba,

Konu reddedilirken neden reddedildiği hakkında geri dönüş yapılabilir. Mesaj silinirken veya konu reddedilirken geri bildirim yapılmıyor. Ayrıca, konu içeriğine de bir yöneticiye "Neden?" diye sorduğumuz zaman, yönetici en azından mesaja cevap verebilsin. Bazen etiketliyoruz, hiç cevap vermiyorlar. Konu sahibi konuya yorum yazmadığı zaman uyarı alabiliyoruz ama yöneticiler bir konuya etiketlediğimizde dönüş yapmıyor. :)

Tek tek yorumlar incelenip, daha sonrasında yorumların tümü silinebilir. Ben bu şekilde talepte bulunmuştum.

Çok ilgisiz kaldı bu site bence. Yönetim olarak daha aktif olması gerektiği kanaatindeyim.

Örnek olarak, bir konuda bir üye konuyu çok kirlettiği için arkadaşın tek konusunu raporladım yorumlar incelensin diye. Yöneticileri etiketlerken tüm mesajlarım siliniyor ve diğer tüm mesajlar kalıyor, ben buna ayrımcılık derim.

Demek ki konuda küfredilse karışılmayacak konuya.

Ekran Alıntısı.webp

Ekran Alıntısı.webp

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 19 Eksi
Katılmıyorum, her rapora detaylı açıklama yapmak zorunda değiller. Gerek duyulduğu zaman şu yüzden reddedildi şu yüzden çözüme kavuşturuldu tarzı bildirimler yapıyorlar zaten. Eksiledim.

Gerek duyulduğu zaman değil, her zaman yapılmalı. Sonuçta her üyenin nedensiz geri dönüşlerin nedenini bilmeye hakkı var. Siz bilmeseniz de olur önemli değil.

Gerek duyulduğu zaman değil, her zaman yapılmalı. Sonuçta her üyenin nedensiz geri dönüşlerin nedenini bilmeye hakkı var. Siz bilmeseniz de olur önemli değil.

Örnek olarak bir mesajı gereksiz mesajdan raporladığın zaman reddedilirse gereksiz mesaj olmadığı için reddedilir, bunu illaki "Bu mesaj gereksiz bir mesaj değil, konuyla alakalı." diye belirtmeleri mi lazım yoksa sen mi bunu idrak edemeyecek kapasitedesin? Veya bu rapor onaylandığında "Teşekkürler, gereksiz mesaj olduğunu tespit ettik ve sildik." gibi bir mesaj mı bekliyorsun?

Örnek olarak bir mesajı gereksiz mesajdan raporladığın zaman reddedilirse gereksiz mesaj olmadığı için reddedilir, bunu illaki "Bu mesaj gereksiz bir mesaj değil, konuyla alakalı." diye belirtmeleri mi lazım yoksa sen mi bunu idrak edemeyecek kapasitedesin? Veya bu rapor onaylandığında "Teşekkürler, gereksiz mesaj olduğunu tespit ettik ve sildik." gibi bir mesaj mı bekliyorsun?

100 tane gereksiz mesaj varsa hangi birini raporlayalım sevgili biraderim? Amacım bir konuda 100 mesajdan 80 tanesi gereksiz mesaj ise her bir mesajı tek tek raporlamak yerine rapor içeriğine detayını yazıp o şekilde rapora gönderiyoruz ama moderatörler gaye almıyorlar.

Sen bildiğin gibi yapmaya devam et biraderim hayırlı iftarlar.

100 tane gereksiz mesaj varsa hangi birini raporlayalım sevgili biraderim? Amacım bir konuda 100 mesajdan 80 tanesi gereksiz mesaj ise tek bir konuyu raporlamak yerine rapor içeriğine detayını yazıp o şekilde rapora gönderiyoruz ama moderatörler gaye almıyorlar.

Sen bildiğin gibi yapmaya devam et biraderim hayırlı iftarlar.

İlk olarak biraderin değilim, ikinci olarak konuda olan mesajların sağında mesaj numarası var, mesela bu alıntıladığım mesajın konudaki 13 numaralı mesaj, sağda #13 olarak belirtiliyor.

Screenshot_98.webp

Gereksiz mesaj örneğinden devam edeceksek, bir mesajı raporla ve altına detay olarak "#X, #Y ve #Z numaralı mesajların da gereksiz olduğunu düşünüyorum." diye belirt.