Bir yılda 350-400 bin sıralama yapılır mı?

TinerciYasin

Başarılı
Merhaba, 12. sınıfa geçtim. 9, 10, 11'im biraz boş geçti, Bursa Uludağ tıbbi sekreterlik ve dökümantasyon bölümünü istiyorum. En son 460.000 ile kapatmış. Sizce 1 sene adamakıllı çalışmayla bu bölüm gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamakıllı çalışmadan kastına bağlı. Adam akıllı çalışma ile ilk 1000-2000 bile gelebilir.

EA'da derece hattına, sayısal için ilk 10K'ya bile çıkılır. Ağustos ortasına kadar TYT Mat ilk 12 konu/fonksiyon bitir, geometride de üçgenleri sağlam tut.

EA'da derece hattına, sayısal için ilk 10K'ya bile çıkılır. Ağustos ortasına kadar TYT Mat ilk 12 konu/fonksiyon bitir, geometride de üçgenleri sağlam tut.
Okulu açığa almayı başardım bolca zamanım var, dershaneyede kayıt oldum.

Tyt puanıyla alıyor sadece. Onda da 120 soruda 50 net falan yapmanız lazım. Oturun bir çözün bakalım, 50 yapabiliyorsanız kazanırsınız zaten.

Tyt puanıyla alıyor sadece. Onda da 120 soruda 50 net falan yapmanız lazım. Oturun bir çözün bakalım, 50 yapabiliyorsanız kazanırsınız zaten.
AYT bakmıyor mu tıbbi sekreterlik ben öyle biliyodum?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…