SF26
Üstün
Yok, TYT bahsettiğiniz bölüm.AYT bakmıyor mu tıbbi sekreterlik ben öyle biliyodum?.
Yok, TYT bahsettiğiniz bölüm.AYT bakmıyor mu tıbbi sekreterlik ben öyle biliyodum?.
Süper öyleyse, 1 yılda kazanmam lazım sonuçta sadece tyt.
2 saatle hiçbir yere gelemezsin onu söyleyeyim. Sağlam bir sıralamanın hakkı düzgün temelle gelir, düzgün temel oturtmak için günde 8+ şart.TYT için 1 yıl çok çok uzun bir süre. Bence sen günde 2 saat çalış idealdir. Eğer düzenli çalışırsan ve az biraz akıllıysan netlerin 100+ olacaktır.
TYT için gelinir. Atom fiziği değil bu. Düzenli günlük 2 saat çalışma, 1 yıl süre. İçinden bile geçersin.2 saatle hiçbir yere gelemezsin onu söyleyeyim. Sağlam bir sıralamanın hakkı düzgün temelle gelir, düzgün temel oturtmak için günde 8+ şart.
100 net astronomik bir net.TYT için 1 yıl çok çok uzun bir süre. Bence sen günde 2 saat çalış idealdir. Eğer düzenli çalışırsan ve az biraz akıllıysan netlerin 100+ olacaktır.
Kesinlikle değil.
OP sadece TYT'ye girmeyecek mi? Ayrıca, günde +8 yapmak demenin ne kadar saçma olduğunu kavrayamıyor musunuz? Saat arttırma meselesi değil bu. Hiçbir beyin geçtim günde 8 saatten fazlasını, 8 saati bile verimli kullanamaz.AYT'yi erkenden başlayıp sağlam temele oturtman lazım, +8 yapmak şart.
@mr.esat
Şöyle saçma sapan hayal satmayın lütfen ya, günde 2 saat düzneli çalışılırsa 100 bile olur muş. Olmaz kardeşim. Olmaz.
OP sadece TYT çalışacak. Okulu açığa almış, boş vakti var. Önünde 1 yıl süre var. Hayal satmak değil bu. Düzenli olduğu sürece günde 2 saat yeterli bir süre. 100 nete çok rahat çıkılır.Şöyle saçma sapan hayal satmayın lütfen ya, günde 2 saat düzneli çalışılırsa 100 bile olur muş. Olmaz kardeşim. Olmaz.