Makaleler
1
Arkadaşlar, bira içerken keyif almak istiyorum ama yarım şişeyi bile bitiremeden midem bulanıyor ve bazen kusacak gibi oluyorum. Başka içenler 3-5 şişe rahat içiyor ama ben de neden böyle oluyor anlamıyorum. Midem hassas olabilir mi, yoksa alkolü mü tolere edemiyorum? Daha rahat içebilmek için ne yapabilirim? Benzer durumu yaşayan var mı?

Arkadaşlar, bira içerken keyif almak istiyorum ama yarım şişeyi bile bitiremeden midem bulanıyor ve bazen kusacak gibi oluyorum. Başka içenler 3-5 şişe rahat içiyor ama ben de neden böyle oluyor anlamıyorum. Midem hassas olabilir mi, yoksa alkolü mü tolere edemiyorum? Daha rahat içebilmek için ne yapabilirim? Benzer durumu yaşayan var mı?
Oncelikle malum konumuz alkol, şakası yok. Konu altindaki herhangi birinin dediğini tavsiye olarak almayın, buna ben de dahil. Risk sizin.

Maya konusunda bir hassasiyetiniz olabilir mi? Ekmek falan da sisirir mi sizi?
Ev yapımı alkol olarak neler iciyorsunuz?

Merhaba. Midenizin bulanması normal, herkes mantar da sevmez, brokoli de sevmez. Alışmak zorunda değilsiniz, zorla bu kadar özenip bir şeyler yapmaya çalışmanın faydası yok. İlla içmem lazım, ben ortamdan geri kalmak istemiyorum diyorsanız yanında mutlaka tuzlu kuruyemiş veya patlamış mısır yemeyi deneyin. Bu çok kolaylaştıracaktır.

Oncelikle malum konumuz alkol, şakası yok. Konu altindaki herhangi birinin dediğini tavsiye olarak almayın, buna ben de dahil. Risk sizin.

Maya konusunda bir hassasiyetiniz olabilir mi? Ekmek falan da sisirir mi sizi?
Ev yapımı alkol olarak neler iciyorsunuz?
Dut ve kayısı.

Son düzenleyen: Moderatör: