Söylediğimi detaylı anlatmam gerekirse, kulak içi Bluetooth kulaklıklar birbirine bağlanabiliyor; bu sayede her ikisinde de müzik dinlenebiliyor. Bunların anakartını nasıl bulurum? Ben normal hoparlör bağlayacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?O kadar uğraşacağına hurda bir WH-CH510 al, kartını bağla hoparlöre?Söylediğimi detaylı anlatmam gerekirse, kulak içi Bluetooth kulaklıklar birbirine bağlanabiliyor; bu sayede her ikisinde de müzik dinlenebiliyor. Bunların anakartını nasıl bulurum? Ben normal hoparlör bağlayacağım.
Bunu söküp mü yap diyorsun? Bunda yine de dıştan kablo bağlantısı isteyecek. Benim aklımdaki ise dışarıdan hiç kablo bağlantısına gerek duymadan, hatta üstünde pil yuvası da olursa süper olur diye düşünüyorum.O kadar uğraşacağına hurda bir WH-CH510 al, kartını bağla hoparlöre?
Hocam, demek istediğim şöyle: Benim kullanmadığım bir kulaklık var. Ben bundan parçaları söktüm; iskelet kısmı yani hoparlörün olduğu yer duruyor. Her ikisine de birer tane Bluetooth bağlantısı yapacak malzemeyi takarım. Sonra bir tane de ana bağlantı olur; o da telefona bağlanır.
Neden istesin? al büyük bir pil lehimle pil soketine fixed.Bunu söküp mü yap diyorsun? Bunda yine de dıştan kablo bağlantısı isteyecek
Hocam, benim anlamadığım konu şu: Bu kulaklıkta üst taraftan bir kablo var. Bu kablo ile hoparlörler birbiriyle bağlı değil mi? Ama Bluetooth içinde ayrıca bir modül var. Bu modül sadece telefonla mı bağlantı kuruyor, yoksa hoparlörler de Bluetooth ile birbirine bağlanıyorlar mı?Neden istesin? al büyük bir pil lehimle pil soketine fixed.
Telefon sadece sağ veya sol taraftaki bluetooth yongasına bağlanıyor, anakart ise kablo yolu ile iki hoparlöre de ses veriyor. Asıl olay anakartta yani.Hocam, benim anlamadığım konu şu: Bu kulaklıkta üst taraftan bir kablo var. Bu kablo ile hoparlörler birbiriyle bağlı değil mi? Ama Bluetooth içinde ayrıca bir modül var. Bu modül sadece telefonla mı bağlantı kuruyor, yoksa hoparlörler de Bluetooth ile birbirine bağlanıyorlar mı?
Peki, benim ne yapmam lazım? Ben her ikisinde de Bluetooth yongası olmasını ve bunların birbirine bağlanmasını istiyorum. Bunlardan biri ana bağlantı noktası olsun ya da başka bir tane daha yonga olsun, bunlardan bağımsız olarak ve telefon ona bağlansın istiyorum. Bunun sebebi, yaptığım projede dışarıda kablo olmayacak ve gücü pil ile vermeyi düşünüyorum. Tabii, pil ile çalışanını bulabilirsem.Telefon sadece sağ veya sol taraftaki bluetooth yongasına bağlanıyor, anakart ise kablo yolu ile iki hoparlöre de ses veriyor. Asıl olay anakartta yani.
PAM8403 amplifikatör kurulu 2*3W 2.0 kanal Stereo D sınıfı ses amplifikatörü Bluetooth 5.0 18650 pil tutucu hoparlör A153 - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Anlatmak istediğim şu:Peki, benim ne yapmam lazım? Ben her ikisinde de Bluetooth yongası olmasını ve bunların birbirine bağlanmasını istiyorum. Bunlardan biri ana bağlantı noktası olsun ya da başka bir tane daha yonga olsun, bunlardan bağımsız olarak ve telefon ona bağlansın istiyorum. Bunun sebebi, yaptığım projede dışarıda kablo olmayacak ve gücü pil ile vermeyi düşünüyorum. Tabii, pil ile çalışanını bulabilirsem.
Mesela böyle bir şey var. Bundan her iki hoparlör tarafına takarım ve bir de kasa ile kapatırım. Açmak ve kapatmak için civatalı olur, açar, kapatır, kullanırım. Ama bunlar birbirine nasıl bağlanır, onu çözemedim. Bu üründe iki kulaklık için var ama onu istemiyorum; dışta kablo olmayacak çünkü.![]()
PAM8403 amplifikatör kurulu 2*3W 2.0 kanal Stereo D sınıfı ses amplifikatörü Bluetooth 5.0 18650 pil tutucu hoparlör A153 - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Beyaz ile işaretlenen yer kulaklığın pil bağlantı noktaları, buraya istediğiniz güçte bir pil lehimlersiniz, kırmızı ile işaretlenen yer ise amplifikatörün çıkış kısmı, 4 tane kablo var görüyorsunuz, R kısmına sağ hoparlörün - ve + ucu bulunuyor, L kısmında ise sol tarafın - ve + ucu bulunuyor. Benim size anlatmak istediğim aynı mantığı hoparlörde uygulayabiliyorsunuz. Bu kadar basit. Görsel eski kulaklığıma ait.
Hocam, dediğinizi anladım ama benim demek istediğim, kulaklığın üst tarafından kablo gitmesin. Benim anladığım kadarıyla, üst tarafından, yani örnek resimdeki kırmızı işaretli yerden kablo gidiyor. Ben bunu istemiyorum çünkü kablonun zarar görme ihtimali olduğunu düşünüyorum.Anlatmak istediğim şu:
Eki Görüntüle 68923
Beyaz ile işaretlenen yer kulaklığın pil bağlantı noktaları, buraya istediğiniz güçte bir pil lehimlersiniz, kırmızı ile işaretlenen yer ise amplifikatörün çıkış kısmı, 4 tane kablo var görüyorsunuz, R kısmına sağ hoparlörün - ve + ucu bulunuyor, L kısmında ise sol tarafın - ve + ucu bulunuyor. Benim size anlatmak istediğim aynı mantığı hoparlörde uygulayabiliyorsunuz. Bu kadar basit. Görsel eski kulaklığıma ait.
Örnek resimdeki sarı işaretli yerlerin ikisinde de Bluetooth yongası olacak anakartta lazım olacak sanırım ya da ona uygun bir şey. Bunlar birbirine bağlanacak ya da kırmızıya bağlanacak. Kırmızıya bağlanırsa, telefonu kırmızıya bağlayıp kullanacağım. Eğer sarılar birbirine bağlanırsa, biri telefona bağlantıyı gönderecek olan olur ve ona bağlanırım.
neden böyle bir şey yapmak istiyorsun ki?Hocam, dediğinizi anladım ama benim demek istediğim, kulaklığın üst tarafından kablo gitmesin. Benim anladığım kadarıyla, üst tarafından, yani örnek resimdeki kırmızı işaretli yerden kablo gidiyor. Ben bunu istemiyorum çünkü kablonun zarar görme ihtimali olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 68925
Eki Görüntüle 68926
Örnek resimdeki sarı işaretli yerlerin ikisinde de Bluetooth yongası olacak anakartta lazım olacak sanırım ya da ona uygun bir şey. Bunlar birbirine bağlanacak ya da kırmızıya bağlanacak. Kırmızıya bağlanırsa, telefonu kırmızıya bağlayıp kullanacağım. Eğer sarılar birbirine bağlanırsa, biri telefona bağlantıyı gönderecek olan olur ve ona bağlanırım.
Yeni konular
-
PSU'dan hırıltı sesi geliyor, patlama riski veya sisteme zararı olur mu?
- fiqrettinbeni
-
MacBook Air M4'te kullanmak için yapay zekâ modeli önerisi
- kompetankedi
-
-
-
-
-
iPhone 7 Plus batarya değişiminden sonra ne kadar süre götürür?
- CYBER SHADOW
-
-