Hesabınız askıya mı alındı bilmiyorum. Biri de beni taklit diye şikayet etmişti. Instagram'a defalarca kez ulaşmaya çalıştım olmadı. 2 hesap vardı bir tanesini herhalde artık tamamen silmişler kullanıcı adı bile alınabiliyor. Diğerini ise zor da olsa bir şekilde alıp kendi kararım ile kapattım. Yardım etmiyorlar kimseye istediğiniz kadar kimlikte atsanız selfie de atsanız.

Hesabinizda fotograflar var miydi?

Mt deniyordur üstünde bir şey olmaz, desteğe kimliğini yolla ve durumu açıkla.

Mt nedir?

Hesabinizda fotograflar var miydi?

Vardı, storyler, arşivler ve postlar vardı. Hesap kapandıktan sonra herhangi bir şekilde evrim falan da geçirmedim. Yine ben olduğum ortadaydı. Hiçbir şekilde dönüş gelmedi. Sanırım Instagram'ın adaleti sadece benim üstümde çalışıyor. İnsanlar yorumlarda birbirlerine ana bacı bırakmadan küfür ediyorlar raporluyorum herhangi bir ihlal olmadığı konusunda dönüş yapıyorlar. Ben ise küçücük bir argoda direk ihlal yiyorum.

Vardı, storyler, arşivler ve postlar vardı. Hesap kapandıktan sonra herhangi bir şekilde evrim falan da geçirmedim. Yine ben olduğum ortadaydı. Hiçbir şekilde dönüş gelmedi. Sanırım Instagram'ın adaleti sadece benim üstümde çalışıyor. İnsanlar yorumlarda birbirlerine ana bacı bırakmadan küfür ediyorlar raporluyorum herhangi bir ihlal olmadığı konusunda dönüş yapıyorlar. Ben ise küçücük bir argoda direk ihlal yiyorum.

Umarim aynisi basima gelmez.