"Birini seç" adlı serimin ilk bölümünü, PS5 ve Xbox Series X ile yapmak istedim. Açıkçası, DualSense'in o meşhur özelliklerinden dolayı ve Sony exclusive oyunlardan dolayı benim tercihim PS5 olurdu ki oldu. Siz ne tercih ederdiniz veya ettiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
"Birini seç" adlı serimin ilk bölümünü, PS5 ve Xbox Series X ile yapmak istedim. Açıkçası, DualSense'in o meşhur özelliklerinden dolayı ve Sony exclusive oyunlardan dolayı benim tercihim PS5 olurdu ki oldu. Siz ne tercih ederdiniz veya ettiniz?
Eğer bana ekstra para vermiyorlarsa Xbox seçerim çünkü bu sefer oyun alacak param yok en azından ucuza 3 aylık kodlardan alır oynarım. Ek olarak Xbox hesabımda puanım yüksek puan sistemine sıfırdan başlamak istemem.
- Makaleler
- 23
Xbox'ı fakirler seçer maalesef. Buna ben de Dahilim. Tabii ki PS5.
- Makaleler
- 4
Ben Xbox Series X'i tercih ederim. Zira performansları birbirleriyle yarışacak vaziyette olsa bile PlayStation'ın mağazasındaki oyun fiyatlarının Xbox karşısındaki pahalılığı ve Xbox Game Pass'in bir noktada sağladığı avantaj, Xbox Series X'i bana göre daha ileride tutuyor.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Param bolsa PlayStation, donsuz fakirsem Xbox, / param varsa ve bilgisayarım varsa PlayStation, param yoksa ve bilgisayarım varsa Xbox hayatta almam.
Ethem Efe
Üstün
Kesinlikle Xbox, özel oyunları düşünmessek Xbox seçmemek için pek bir neden yok bir oyuna 2000 TL verecek değilim.
Adaptive triggers? Haptic feedback? Motion controls?Kesinlikle Xbox, özel oyunları düşünmessek Xbox seçmemek için pek bir neden yok bir oyuna 2000 TL verecek değilim.
Bu arada 6 ay önce bir yorumda PS5 önermiştim. Katılıyorum. Ama şu aralar benim özel oyunlarla işim yok. Geriye dönük uyumlulukları test ediyorum. Ve Xbox bunu gerçekten iyi yapmış.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-