Yav arkadas sen onu dovsen ileride basin agriyor. O seni dovse onun ileride basi agrimiyor. Garip bir durum. Bence kameralar olmadan once hayat daha guzeldi. Dover atardin adami.

Ayrıca millet olarak falan değil, her ülkede böyle insan dışı varlıklar bulunur.

Burada daha fazla. Batida zaten uc bes tane ya var ya yok onlar da yaslilar ve saldirida bulunmuyorlar. Zaten yiyorsa bulunsunlar.

Tamam, adam haksız ama şimdi resmen adamı kışkırtmış gitmeyerek. Hani, abi, adam sıkıntılı işte, git daha neyi bekliyorsun, dövmesini mi? Kışkırtmış diyorum ama adam haklı değil tabii ki. Ama çık git işte, yani polisi ara. Bisikletli çocuğun da çok aklı başında olduğunu düşünmüyorum.

Kamera özgüveni.

Primatlar hala varmis demek ki. Adi ustunde bisiklet parkuru, sen oraya cocugunu getiriyorsan senin sucun. Umarim agir bir ceza alirlar.

@Hans evet hocam roada giderek kurtulabilirdi ancak surekli kuyrugumuzu ice cekip kacarak bunlari bu hale getirdik. Orasi benim hakkim kardesim. Ben im. Cocuk parki degil orasi. Surekli dag ayilarina sesszi kaliyoruz. Adam bir daha buraya gelmeyeceksin diye bagiriyor. Kac kez uyardim diyor. Demek ki adam devamli cocuklarini getiriyor buraya. Hayir abi sahiplenmis orayi. Bir de bisikelt surenlere de orayi yasaklamis. Sahiplenmis iste bolgeyi. Arkadas bu kadar aptal insanlar nasil elenmedi evrimde anlamiyorum.

Primatlar hala varmis demek ki. Adi ustunde bisiklet parkuru, sen oraya cocugunu getiriyorsan senin sucun. Umarim agir bir ceza alirlar.
Olmaz olur mu? Ben yaya geçidinde karşıya geçeceğim, son süratle bir araba geldi ve bana doğru "Düt düt" diye kornaya bastı. Arabaya döndüm, adam el kol hareketleri yapıyordu. Sinirle yaklaştım, kapısını açtım ve "Ne basıyorsun kornaya ulan!" dedim. Ben geçiyorum, görmüyor musun? Sağına soluna bak dedi. Tamam dedim, kolundan tuttum ve hızlıca yola attım. Şimdi sen bak sağına soluna dedim. Sonra ona daldım ve çevredeki diğer insanlar ayırmaya çalıştı bizi çevredeki insanları da dövdüm. "Niye ayırdınız?" diye. Sonra polis geldi ve onu suçlu gördü. Polisin yanında da dövdüm. Böyle bir hikayem var işte, bunlara iyi davranılmaz, döveceksin. Hem ceza yedi hem benden dayak yedi.

Evet arkadaşlar millet olarak kafayı yemiş durumdayız. Resmen hareket parkurunda çocuk mis gibi bisikletine biniyor, ama bizim başrol oyuncumuz çocuğu darp ediyor. Resmen çocuğa kuduz köpek gibi saldırıyor ya. Hakikaten bir tane mankenin lafı geliyor böyle tipleri görünce; "Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" demişti. Dağdaki çobana lafım yok ama bu herifle benim oyumun bir sayılması biraz haksızlık gibi geliyor.

Bulmuş genç çocuğu dayılan bakalım benim önüme çık bak neler oluyor kafa göz gitti yer değiştirdi şimdiden.

Banan da hiç bir yerde denk gelmiyor. Dillerinden konuşabilirim. :D
Bana denk geliyorlar polisin yanındada dövüyorum polis gelmeden öncede dövüyorum.

Olmaz olur mu? Ben yaya geçidinde karşıya geçeceğim, son süratle bir araba geldi ve bana doğru "Düt düt" diye kornaya bastı. Arabaya döndüm, adam el kol hareketleri yapıyordu. Sinirle yaklaştım, kapısını açtım ve "Ne basıyorsun kornaya ulan!" dedim. Ben geçiyorum, görmüyor musun? Sağına soluna bak dedi. Tamam dedim, kolundan tuttum ve hızlıca yola attım. Şimdi sen bak sağına soluna dedim. Sonra ona daldım ve çevredeki diğer insanlar ayırmaya çalıştı bizi çevredeki insanları da dövdüm. "Niye ayırdınız?" diye. Sonra polis geldi ve onu suçlu gördü. Polisin yanında da dövdüm. Böyle bir hikayem var işte, bunlara iyi davranılmaz, döveceksin. Hem ceza yedi hem benden dayak yedi.

Bulmuş genç çocuğu dayılan bakalım benim önüme çık bak neler oluyor kafa göz gitti yer değiştirdi şimdiden.

Bana denk geliyorlar polisin yanındada dövüyorum polis gelmeden öncede dövüyorum.

Umarim bana denk gelmezler cunku hem ben sessiz kalmam karsilik veririm hem de dovemem. Dayak yerim. Benim ustume kalir.

Umarim bana denk gelmezler cunku hem ben sessiz kalmam karsilik veririm hem de dovemem. Dayak yerim. Benim ustume kalir.
En iyisini yapıyorsunuz hocam dayak yesenizde bir şey olmaz sonuçta bıçak yok silah yok erkek adam gibi delikanlı gibi yapıştır yumruğu. Bana bir ara erdemli delikanlı diyorlardı tanıdık çevredeki esnaf filan çünkü tek dalıyorum silah yok bıçak yok korkakların işi silah bıçak bence.

Okurken keyif aldım hocam. Ellerin dert görmesin 🤣🤣

En iyisini yapıyorsunuz hocam dayak yesenizde bir şey olmaz sonuçta bıçak yok silah yok erkek adam gibi delikanlı gibi yapıştır yumruğu. Bana bir ara erdemli delikanlı diyorlardı tanıdık çevredeki esnaf filan çünkü tek dalıyorum silah yok bıçak yok korkakların işi silah bıçak bence.

Böyle tiplerin yanında biçak ya da silah taşımama olasılığı, benim ABD başkanı olma olasılığımda daha düşük. Illa vardır bir tarafında bir şeyler...

Son düzenleme: