0:34'teki 'Burada hareket parkı diye bir şey yok' olayın kendi perspektiflerindeki özeti. 40 yılın başına biri çıkıp kanunlardan bahsedince alışılageldik düzen bir anda bozulamıyor. Bu anca hak/hukuk bilinci yüksek, kanunlara uyduğunuzda buranın bir enayisi ben miyim diye sorgulatmayacak toplumlarda olur.

0:34'teki 'Burada hareket parkı diye bir şey yok' olayın kendi perspektiflerindeki özeti. 40 yılın başına biri çıkıp kanunlardan bahsedince alışılageldik düzen bir anda bozulamıyor. Bu anca hak/hukuk bilinci yüksek, kanunlara uyduğunuzda buranın bir enayisi ben miyim diye sorgulatmayacak toplumlarda olur.

Hanımefendi dediğinizden kimi savunduğunuzu cidden anlayamadım. Bana sorarsanız bisikletli kardeşimiz haklı, aksini savunuyorsanız duymak isterim. He aynı şeyden bahsediyorsak anlamadığım için özür dilerim. 🤦‍♂️

Heh tamam o zaman. Ama o durumda kim olsa dikine gider. Helal olsun çocuğa. Kuyruğunu kıstırıp "tamam abi" dememiş. Hakkını savunmuş. Şimdi elinde tertemiz video var. Gider savcılığa en kötü 3-5 tazminat kazanır, yeni bisiklet alır belki de :D