Steam Bitirmediğim veya başlamadığım oyunları bitirmeden başka oyun almak israf mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PC Uzmanı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
  • Etiketler Etiketler
    oyun

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar şu anda Steam'de 10 tane falan başlayıp bitirmediğim ve 90 tane de alıp hala başlamadığım oyun var. Buna rağmen yeni oyun alıp bitirmek israf mıdır? Yeni aldığım oyunları şuanda hemen oynayıp bitiriyorum eskisi gibi alıp bırakmıyorum. Bitirmediğim veya başlamadığım oyunları bitirmeden başka oyun almak para israfı mı olur?

Steam hesabım: Steam Topluluğu :: GOD OF WAR

İndirim döneminden alınıyorsa bence değil fırsatları değerlendirmek önemli sonuçta.

Hep yaz indiriminde veya kış indiriminde alıyorum ve direkt oynuyorum eskiden alıp oyunu bekletiyordum ve neredeyse diğer indirim dönemi geliyordu ve bir ara nasıl olsa oynarım diye de kalıyordu öyle bazen vakitte olmuyor oda ayrı mevzu tabii

Ne yalan söyleyeyim benim de en az 10 tane yaz boyu bitirmeyi hedeflediğim oyunlar var ancak birkaç adet daha hikayeli oyunlar alasım var.

Paranız varsa alabilirsiniz bunun koleksiyonunu yapanlarda var fazla oyundan zarar gelmez.

Ben de indirimle alıyorum 1 kez girip bir daha girmiyorum o oyuna. RDR2'ye 1-2 kez girdim, Last of Us 2-3 saat oynadım ama Last of Us harbiden çok güzel oyundu tekrar oynarım aklıma gelmişken

The Witcher 3'te toplasan 2 3 saat oynamışımdır herkes övüyor da.

Ne yalan söyleyeyim benim de en az 10 tane yaz boyu bitirmeyi hedeflediğim oyunlar var ancak birkaç adet daha hikayeli oyunlar alasım var.

Evet valla benim de sürekli aldıkça alasım geliyor herhalde oyun satın alma bağımlılığına dönüştü bendeki durum.

Paranız varsa alabilirsiniz bunun koleksiyonunu yapanlarda var fazla oyundan zarar gelmez.
Evet doğru hocam ama fazla oyundan zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…