Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsanla da uğraşmak istemiyorum. Zaten ayda yılda bir oyun alırım. Sevdiğim türden oyunları almaya çalışıyorum malum har vurup harman savuramıyoruz bu devirde.

Korsanın uğraşmalık bir yanı yok. Orijinal oyunu kütüphane için alırsın, tak çalıştır mantığı için alırsın. Bunlar yokken enayi değilim para vereyim oyuna. Bunları orijinal takıntısı olan biri olarak söylüyorum, korsan oyun oynamaktan zevk bile almam. Her zaman olabildiğince satın alırım. Ama bu dediklerim de bir gerçek, böyle isteniyor.

Korsanın uğraşmalık bir yanı yok. Orijinal oyunu kütüphane için alırsın, tak çalıştır mantığı için alırsın. Bunlar yokken enayi değilim para vereyim oyuna. Bunları orijinal takıntısı olan biri olarak söylüyorum, korsan oyun oynamaktan zevk bile almam. Her zaman olabildiğince satın alırım. Ama bu dediklerim de bir gerçek, böyle isteniyor.
Halihazırda GoodbyeDPI vb. uygulamaları kullanan insanlar için bence tak çalıştırdan bir farkı yine kalmıyor. Asıl sıkıntı oyunların yasaklanabilme olasılığı. Nedendir bilmem fakat korsan oyun oynarken pek zevk alamıyorum senin gibi. RDR2'ye korsan başlayıp orijinal devam etmiştim mesela sırf bu yüzden.

Bant daralmasına çare bulunursa bize fark eden bir şey olmaz fakat kafalarına göre anlık saçma kararlar almaları ileride ne yapacaklarını bile düşündürüyor. Seçimi kaybetme korkusuyla cehennemi yaşatmak istemeleri ana amaç sanırım.

Şu an Steam cüzdanımda bakiye olduğundan ya oyun alacağım ya da çeşitli yollardan nakite çevireceğim vazgeçersem.

Halihazırda GoodbyeDPI vb. uygulamaları kullanan insanlar için bence tak çalıştırdan bir farkı yine kalmıyor. Asıl sıkıntı oyunların yasaklanabilme olasılığı. Nedendir bilmem fakat korsan oyun oynarken pek zevk alamıyorum senin gibi. RDR2'ye korsan başlayıp orijinal devam etmiştim mesela sırf bu yüzden.

Bant daralmasına çare bulunursa bize fark eden bir şey olmaz fakat kafalarına göre anlık saçma kararlar almaları ileride ne yapacaklarını bile düşündürüyor. Seçimi kaybetme korkusuyla cehennemi yaşatmak istemeleri ana amaç sanırım.

Şu an Steam cüzdanımda bakiye olduğundan ya oyun alacağım ya da çeşitli yollardan nakite çevireceğim vazgeçersem.

Vallahi hocam, benim başka bir şansım varken. Gram KDV ödemem bunlara kazandırmam. Sen bilirsin gerisini. Zaten bu konudaki gibi insanlar yüzünden oluyor bu kapanmalar. Yakında bunların başını sokacağı ev de kalmaz. Mantığa bak, "al ya bir çaresi bulunur" alma bunlara para kazandırma karşı çıkalım demiyor bunu diyor. Bu kafayla çok kapanma görürüz.

Son düzenleme:
Olması gereken bu, bunlar oluyorken bile para kazandırmayı seçiyorsanız memnunsunuz demektir.

Merhaba, size "Saygı duyarız." dedim ama karşılığını pek iyi alamadım. Artık fikrinize saygı duymuyorum. Fikriniz tamamen yanlış ve hırsızlık üzerine dayalı. Sırf dijital diye yaşayacağın bir deneyimin bedava olmasını beklemek saçmalık. Sonuçta o oyuna senin eğlenmen için emek harcanıyor.

Alma bunlara para kazandırma karşı çıkalım demiyor bunu diyor.

Devlet para koparmak istese kısıtlama mı getirir? Ek vergi getirirdi. Oyun satın almayarak mı karşı çıkacaksın kısıtlamaya? Konuya gelirsek indirim bulursanız bence alın. Yukarıda hocalarımın dediği gibi GoodbyeDPI ile oynarsınız.

Merhaba, size "saygı duyarız." dedim ama karşılığını pek iyi alamadım. Artık fikrinize saygı duymuyorum. Fikriniz tamamen yanlış ve hırsızlık üzerine dayalı. Sırf dijital diye yaşayacağın bir deneyimin bedava olmasını beklemek saçmalık. Sonuçta o oyuna senin eğlenmen için emek harcanıyor.

Hırsızlık konusunda bu kadar hassas biriyseniz, hırsızlığa da göz yumup bazılarına para kazandırmazsınız diye düşünüyorum. İstiyorsanız korsan da oynamayın para da kazandırmayın. Ben illa korsan oyna demiyorum zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.