Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Veira

Başarılı
Malum olaylardan haberiniz vardır. Bant daralması, oyun engellenmesi vs.

Dark Souls serisini veya Elden Ring'i satın alacaktım en yakın indirimde. Şu an hesabımda da 48 dolar bakiye var. Sizce yakın zamanda indirim olursa almak mantıklı mı? Dark Souls serisi olası bir kararla yasaklanabilir mi? Bu soruyu soracağım aklıma gelmezdi. Ne hallere gidiyoruz bilmiyorum ama sonumuz yaş.

Malum olaylardan haberiniz vardır. Bant daralması, oyun engellenmesi vs.

Dark Souls serisini veya Elden Ring'i satın alacaktım en yakın indirimde. Şu an hesabımda da 48 dolar bakiye var. Sizce yakın zamanda indirim olursa almak mantıklı mı? Dark Souls serisi olası bir kararla yasaklanabilir mi? Bu soruyu soracağım aklıma gelmezdi. Ne hallere gidiyoruz bilmiyorum ama sonumuz yaş.
Alın en kötü yasaklanırsa GoodbyeDPI gibi araçlarla girersiniz her yere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence almayın, GoodbyeDPI cart curt uğraşacaksam gider korsan indiririm. Köle değiliz biz de.

Korsanla da uğraşmak istemiyorum. Zaten ayda yılda bir oyun alırım. Sevdiğim türden oyunları almaya çalışıyorum malum har vurup harman savuramıyoruz bu devirde.
Ayrıca Discord içinde halihazırda GoodbyeDPI kullanmaktayım. Ekstra uğraş olmaz benim için.

Steam üzerinde VPN vb. girişler yasak ve ayrıca yasaklanma söz konusu değil eğer ceza alırsa %90 bant daraltması uygulanacak.

Discord kullanırken GoodbyeDPI açık şekilde Steam'e giriş yapıp oyun oynuyordum. Bence sıkıntı olmayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.