Steam Bitirmediğim veya başlamadığım oyunları bitirmeden başka oyun almak israf mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PC Uzmanı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 197
  • Etiketler Etiketler
    oyun
Ben israf olduğunu düşünüyorum. Ancak bir zararı yok sonuçta. Alabilirsin istediğini.

Bazen bende öyle düşünüyorum hocam ya diyorum daha 80-90 tane daha hiç girmediğim oyun var vakit olmasına rağmen çok olduğundan oyunlar bitmiyor

Öyle gerçekten de bende Witcher 3 indirdim yarın veya diğer gün tekrardan başlayacağım.

Zaman israfi olur. Eğer aldığın eski oyunları sevmiyorsan yenilerini alabilirsin.

Neden zaman israfı hocam anlayamadım yani para israfı deseniz tamam diyeceğim de zamanla alakası yok çünkü daha hiç girip oynamadım o eski yapım oyunları.

İndirim yoksa sayılır. Sabah açtığınız konudan dolayı önermem.

Valla istediğim oyunların hemen hemen hepsinde indirim var en az %50'den başlıyor indirimler

Bir de almak istediklerim arasında Türkçe oyunlar var yapımcıyı destek amacıyla bile alınır bence bilemedim. Mesela cronos the New dawn.

Son düzenleme:
Neden zaman israfı hocam anlayamadım yani para israfı deseniz tamam diyeceğim de zamanla alakası yok çünkü daha hiç girip oynamadım o eski yapım oyunları.

Sabahki konuyu baz alarak söyledim. Bunları düşünürken bile zaman kaybediyorsun. Sevdiğin oyuna başla, geç. Sonuçta en iyi oyuncu olmuyoruz ya. Oyunlar zevk için vardır.

Ekleyin hocam arkadaş oluruz evet yani ben eskisi gibi yapmıyorum alır almaz indiriyorum ha 1 gün geç 1 gün erken illa oynuyorum
Oyunlara tam bakamadım diye ekleyecektim, site dışı iletişim yasak maalesef. (5 USD engeline takıldım, sınırlı hesap olduğum için)

Tomb Raider serisi hariç Epic'ten aldığım hiçbir oyunu oynamadım. Arkadaşım verdi bu sefer, Epic'te onda RDR 2 ve GTA 5 var ama oynamıyorum, hevesim kalmamış. O yüzden "Önceden alınanları oynayın, indirim yoksa sonraya saklarsınız" dedim; para israfı gibi olmuş oluyor.

Sabahki konuyu baz alarak söyledim. Bunları düşünürken bile zaman kaybediyorsun. Sevdiğin oyuna başla, geç. Sonuçta en iyi oyuncu olmuyoruz ya. Oyunlar zevk için vardır.

Evet çok haklısınız gerçekten direkt herhangi birine başlamak en iyisi olacak tabii online oyun değiller sonuçta en iyi olma peşine düşmez kimse ayrıca aynen öyle oyınlar zevk içindir alınmış bir oyunu da oynamayacak isek niye alalım ki ben oynayacağım o ayrı da şuand çok fazla oyun vad onlara başlasam daha iyi artık sonbahar indirimlerinde alırım.

Oyunun lisansı kaldırılmadığı sürece mağazada olacaktır. İndirimleri kaçırma gibi bir dürtü bulunmasın içinizde. İyi oyunlar dilerim.

En kötü şöyle değerlendirebilirsin, arkadaşın varsa eğer oyunların Steam üzerindeyse Steam Family kurun, oyunlarını paylaşabilirsin, ama Steam Family için gereklilikleri bilmiyorum, belki olmayabilir aynı lokasyonda olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…