Ben de indirimle alıyorum 1 kez girip bir daha girmiyorum o oyuna. RDR2'ye 1-2 kez girdim, Last of Us 2-3 saat oynadım ama Last of Us harbiden çok güzel oyundu tekrar oynarım aklıma gelmişken
The Witcher 3'te toplasan 2 3 saat oynamışımdır herkes övüyor da.
Neden zaman israfı hocam anlayamadım yani para israfı deseniz tamam diyeceğim de zamanla alakası yok çünkü daha hiç girip oynamadım o eski yapım oyunları.
Neden zaman israfı hocam anlayamadım yani para israfı deseniz tamam diyeceğim de zamanla alakası yok çünkü daha hiç girip oynamadım o eski yapım oyunları.
Sabahki konuyu baz alarak söyledim. Bunları düşünürken bile zaman kaybediyorsun. Sevdiğin oyuna başla, geç. Sonuçta en iyi oyuncu olmuyoruz ya. Oyunlar zevk için vardır.
Oyunlara tam bakamadım diye ekleyecektim, site dışı iletişim yasak maalesef. (5 USD engeline takıldım, sınırlı hesap olduğum için)
Tomb Raider serisi hariç Epic'ten aldığım hiçbir oyunu oynamadım. Arkadaşım verdi bu sefer, Epic'te onda RDR 2 ve GTA 5 var ama oynamıyorum, hevesim kalmamış. O yüzden "Önceden alınanları oynayın, indirim yoksa sonraya saklarsınız" dedim; para israfı gibi olmuş oluyor.
Sabahki konuyu baz alarak söyledim. Bunları düşünürken bile zaman kaybediyorsun. Sevdiğin oyuna başla, geç. Sonuçta en iyi oyuncu olmuyoruz ya. Oyunlar zevk için vardır.
Evet çok haklısınız gerçekten direkt herhangi birine başlamak en iyisi olacak tabii online oyun değiller sonuçta en iyi olma peşine düşmez kimse ayrıca aynen öyle oyınlar zevk içindir alınmış bir oyunu da oynamayacak isek niye alalım ki ben oynayacağım o ayrı da şuand çok fazla oyun vad onlara başlasam daha iyi artık sonbahar indirimlerinde alırım.
Evet çok haklısınız gerçekten direkt herhangi birine başlamak en iyisi olacak tabii online oyun değiller sonuçta en iyi olma peşine düşmez kimse ayrıca aynen öyle oyınlar zevk içindir alınmış bir oyunu da oynamayacak isek niye alalım ki ben oynayacağım o ayrı da şuand çok fazla oyun vad onlara başlasam daha iyi artık sonbahar indirimlerinde alırım.
En kötü şöyle değerlendirebilirsin, arkadaşın varsa eğer oyunların Steam üzerindeyse Steam Family kurun, oyunlarını paylaşabilirsin, ama Steam Family için gereklilikleri bilmiyorum, belki olmayabilir aynı lokasyonda olmadığı için.