2 230155 Yetkin Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 407 Çözümler 2 Beğeniler 318 Dün 20:04 #21 NqrkOz dedi: En kötü şöyle değerlendirebilirsin, arkadaşın varsa eğer oyunların Steam üzerindeyse Steam Family kurun, oyunlarını paylaşabilirsin, ama Steam Family için gereklilikleri bilmiyorum, belki olmayabilir aynı lokasyonda olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda desteklenmiyor, lokasyonla alakası yok. Ben arkadaşlarımla paylaşıyorum güzel öneri.
NqrkOz dedi: En kötü şöyle değerlendirebilirsin, arkadaşın varsa eğer oyunların Steam üzerindeyse Steam Family kurun, oyunlarını paylaşabilirsin, ama Steam Family için gereklilikleri bilmiyorum, belki olmayabilir aynı lokasyonda olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda desteklenmiyor, lokasyonla alakası yok. Ben arkadaşlarımla paylaşıyorum güzel öneri.
NqrkOz Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 919 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 814 Dün 20:05 #22 230155 dedi: Bazı oyunlarda desteklenmiyor, lokasyonla alakası yok. Ben arkadaşlarımla paylaşıyorum güzel öneri. Genişletmek için tıkla... Desteklediği kadar paylaşır işte, paylaşmak güzeldir.
230155 dedi: Bazı oyunlarda desteklenmiyor, lokasyonla alakası yok. Ben arkadaşlarımla paylaşıyorum güzel öneri. Genişletmek için tıkla... Desteklediği kadar paylaşır işte, paylaşmak güzeldir.
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 434 Çözümler 7 Beğeniler 306 Dün 23:52 #23 @PC Uzmanı oyun almanın vücudunuzda salgıladığı dopamini bu siteyle ücretsiz şekilde karşılayabilirsiniz Steam Summer Sale Simulator A Steam Summer Sale experience and dopamine simulator — feel the joy of buying games without spending a dime. www.steamsalesimulator.com
@PC Uzmanı oyun almanın vücudunuzda salgıladığı dopamini bu siteyle ücretsiz şekilde karşılayabilirsiniz Steam Summer Sale Simulator A Steam Summer Sale experience and dopamine simulator — feel the joy of buying games without spending a dime. www.steamsalesimulator.com
TRSancakTR Başarılı Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 126 Çözümler 3 Beğeniler 22 Bugün 00:13 #24 İndirim döneminde aldıysan israf olmaz ama indirimde değilken almak bence mantıklı değil.