Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusufegekaya0

Başarılı
Yer
Karabük/Merkez
Merhaba,

Eğer Bitwarden uzantısı Chrome'da "bu uzantı bozuk olabilir" hatası veriyorsa, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Çözüm adımları:

1. Bitwarden uzantısını Chrome'dan tamamen kaldırın.

2. Chrome dilini İngilizce (United States) olarak değiştirin.

3. Ayarlar > dil kısmına gidin ve dilinizi İngilizce (united states) olarak değiştirin.

4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın veya sadece Chrome'u kapatıp tekrar açın.

5. Ardından, Bitwarden uzantısını tekrar Chrome Web Mağazası'ndan yükleyin.

6. Yükleme tamamlandıktan sonra dilinizi tekrar Türkçe yapabilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra Bitwarden uzantısı sorunsuz çalışacaktır.

Neden çalışıyor?
  • Bu hata, Chrome'un güvenlik taraması ve Bitwarden'ın bazı yerel dosyalarıyla uyumsuzluk nedeniyle ortaya çıkıyor. Bu adımlar doğru kurulumu sağlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen kaldırmaya gerek yok. Tarayıcı dilini İngilizce yapıp onar dedikten sonra tekrar Türkçeye çevirebilirsiniz. Bilgisayarı yeniden başlatmaya da gerek yok.
Hintli bir abi sayesinde Bitwarden sorununu çözüp Edge geri döndüm.

Brave maalesef ilk zamanlarına göre bile kötü olmuş. Şifre kaydet, bildirimleri engelle açılır pencereleri çoğu zaman algılamıyor. Tarayıcı gizlilik yapayım derken sitelerdeki koyu tema, ara sıra Google hesabından çıkma gibi sorunlara yol açıyor. Sayfa çevirme çoğu zaman çalışmıyor. Gerçekten yordu beni ve Edge geri dönünce dünya var mış dedim.

Hintli bir abi sayesinde Bitwarden sorununu çözüp Edge geri döndüm.

Brave maalesef ilk zamanlarına göre bile kötü olmuş. Şifre kaydet, bildirimleri engelle açılır pencereleri çoğu zaman algılamıyor. Tarayıcı gizlilik yapayım derken sitelerdeki koyu tema, ara sıra Google hesabından çıkma gibi sorunlara yol açıyor. Sayfa çevirme çoğu zaman çalışmıyor. Gerçekten yordu beni ve Edge geri dönünce dünya var mış dedim.
Brave'den Edge geçip dünya var mış diyen tek kişi olabilirsin :D Şaka bir yana ben de uzun zaman sonra Brave kullanmaya başladım birkaç hafta önce ve çok memnunum. Bahsettiğin sorunları hiç yaşamadım sadece Bitwarden uzantısında sorun yaşadım. Brave gizlilik ayarını kapatmayı denedin mi? Hem Ublock zaten daha düzgün çalışıyor.

Brave'den Edge geçip dünya var mış diyen tek kişi olabilirsin :D Şaka bir yana ben de uzun zaman sonra Brave kullanmaya başladım birkaç hafta önce ve çok memnunum. Bahsettiğin sorunları hiç yaşamadım sadece Bitwarden uzantısında sorun yaşadım. Brave gizlilik ayarını kapatmayı denedin mi? Hem Ublock zaten daha düzgün çalışıyor.
Brave hakkında 2018(resmi olmayan sürümüydü) Technopat ayar konusu atmıştım. Yani o kadar yakından takip ediyorum. Firmaya forumlarından da çok kez geri bildirim yazmıştım. İyileşmek yerine geriye gitmişler maalesef.

Çoğu bahsettiğin ayarları kapalı da denedim. Maalesef çerezleri engelleyen veya temizleyen, kullanıcının erişemediği bir ayarı var gibi duruyor.

Onun dışında çeviri ve parola kaydederken arayüzde çok sorun yaşadım. Edge veya Chrome'da bu tak diye çalışıyor. Gizlilik odaklı çıkarılan Google servislerinden olabilir. Brave burada Chromium bağından dolayı alternatif oluştururken zorluk çekiyor gibi duruyor.

Brave şu haliyle arayüz vb. olarak Edge göre daha akıcı, ama sitelerde maalesef Firefox'a benzer deneyim yaşatıyor. Hatta Firefox'dan da kötülemiş olabilir. Bu sorunları çözseler düşünmeden kalırım. Ama şu anlık katlanamıyorum, çok basit şeyler aslında. Vivaldi gibi mesela basit , orta veya gelişmiş kullanıcı diye de sorabilir. Firefox tüm üçüncü taraf çerezleri keyfi engellemiyordu. Hadi engeli geçtim engel de çoğu zaman sorun oluşturmuyor. Kafasına göre çerez temizleme saçmalığı sorun. Bu AdGuard uzantısında da vardı ve asla düzgün çalışmazdı.

Çerez sistemi başlı başına bir kaos olduğundan Google bile başka sisteme geçmenin yollarını arıyor.

Son düzenleme: