lazerty

Çalışkan
Kardeşime 700 TL küsur bir mouse aldık. “TR malı” adı altında Blizzard reklamı yaparak satıyorlar. Öylesine kullansın diye almıştık. Scroll tuşu bozulunca “Bir garantiye vereyim, bakalım ne yapacaklar; test edelim.” dedik. Sonuç ne oldu?

North Türkiye adı altında “Blizzard” diye bir satıcı var. Hepsiburada, N11 gibi her yerde satış yapıyor. Instagram isimleri de @northturkiye. N11 üzerinden 26/03/2025 tarihinde mouse sipariş verip aldık.

Scroll kaydırma tuşu bozuldu; garanti için adamlara ulaşamıyoruz. Türk malı ürün işte… “İlla beni Tüketici Hakem Heyeti’ne şikâyet et, yoksa ben anlamam.” anlayışıyla hareket ediyorlar.

N11 destek ekibi cevaben şunu söyledi: “Soru sor” kısmından yazın, size dönüş sağlanır.” Diyorum ki, 1 hafta oldu; dönüş yapmıyorlar. Cevap şu: “Tekrar sorun.”

N11.com ve Türk malı serüveni benim için bitmiştir. Sadece güven değil, kalite bile yok ülkede.

Tüketici Hakem Heyeti’ne şikâyet edeceksin; 6 ayda cevap verecekler. Oturup çay içecekler, kek yiyecekler; ondan sonra beyefendiler karar verecek. 58. toplantıda cevap gelir artık.

North Türkiye instagram hesabından paylaştıkları ürüne yorum attım garantiyle ilgili dmden dönüş aldım. Süreci paylaşacağım

Son düzenleme: