Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
Herkese merhaba, işitme engelliyim sol kulağımda koklear implant cihazı ile jak girişle bilgisayara bağlanabiliyorum sağ cihazımda ise Bluetooth ile bağlanma özelliği var ikisini aynı anda tek kanaldan ses alma gibi bir şansım var mı yapılabiliyor mu?

Çözüm
Eski bir yöntem denedim fakat işe yaradı. Virtual Audio cable programını kullandım ve sorunsuz bir şekilde bağlandım. Yardım eden herkese teşekkür ederim.
Herkese merhaba, işitme engelliyim sol kulağımda koklear implant cihazı ile jak girişle bilgisayara bağlanabiliyorum sağ cihazımda ise Bluetooth ile bağlanma özelliği var ikisini aynı anda tek kanaldan ses alma gibi bir şansım var mı yapılabiliyor mu?

Hocam öncelikle Allah yardım etsin. Konuya gelecek olursak hoparlör ayarlarından yapılması lazım. Hoparlör ayarlarında Bluetooth ve jak ayarlaması yapacaksın.

Kullaklık gibi tek kanaldan ses almak zor sanırım yani ikisinden atıyorum muzik veya bir şey dinlediğimde kulaklık gibi çalışmasını istiyorum sol ve sağdan aynı anda aynı ses olmasını istiyorum.

Windows 11 kullanırken benzeri bir olayı yaşamıştım şu an tam net hatırlamıyorum ama anlatayım. Microsoft Store üzerinden Realtek Audio Console yazılımını indirip ardından ayarlar kısmından jak girişlerini "aynı/tek" olarak algıla gibi bir seçenek olabilir. Bir göz atmanızı tavsiye ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir.