Araçta çok belirgin bir şey yoktu zaten.Garanti sürecinde serviste yapılmış bakım okey. İkinci sahibi nerede bakım yaptırmış peki? Evrak teslim etti mi sana? Ben evraklara bakarım. Borusan malesef pahalı. Şimdi bu aracın, yetkili servisten sonra özelde bakıma girmesinden dolayı muhtemelen iyi niyet garantide olmayacaktır. İyi niyet garantisi nedir, açıklıyım. Garantisi bitse bile aracın, sorun çıkması halinde işçilik + parça fiyatlarında ciddi indirim uygulanır. Ama bunun için, garantisi bitse bile yetkili servis bakımlı olmasını ister firmalar.
Şimdi en kritik olana, yani Triger kayışına zaten baktırmışsın.
Şimdi araç liftre kaldırılmadan, test sürüşüne çıkmadan, kontrol amaçlı OBD cihazına bağlamadan net bir şey söyleyemeyiz. Şanzımanda vuruntu vs var mı? Şanzımanın da yağı değişebiliyor çünkü.
İyi bir usta bulup, aynı ustadan devam etmen önemli. Usta usta araç gezmemeli. Yada yetkili servisten devam etmen şart.
İlk aldığım zaman kafam rahat olsun diye erkenden yağ filtre bakımı yaptırdım.
Akabinde genleşme kabındaki eski antifrizi değiştirip sıfır antifriz koydurdum. Bunu yapmadan önce kaçak ihtimaline karşı basınç testi de yaptılar kaçak çıkmadı.
Şuan benim dikkatimi çeken üç şey var bunlar yüzünden biraz tedirginim o yüzden bakım konusunu kafama taktım.
1- vites geçişlerinde çok hafif tekleme yapıyor. Özellikle sabah ilk çalıştırmada P den çıkarıp D ye aldığımda daha belirgin oluyor.
2- Araç hem şehir içi hem şehir dışı emsallerine göre biraz fazla yakıyor gibi. Bunun için bir parçayı temizletmek gerekiyormuş ama adını bilmiyorum.
3- Fren yaptığımda ıslık sesi gibi ses geliyor sürekli, disklerden mi yoksa balatadan mı bilmiyorum. Arka balata zaten yeni değişti sanırım ön tarafla ilgili.
Ha bide gaza yüklendiğim zaman 1-2 saniye gecikmeli devirleniyor sanki, comfortta kullanıyorum diye mi böyle yoksa bi sorun mu var anlayamadım.
@Görkem Say