BMW iX1 mi alınmalı yoksa Mercedes EQA mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ken Carson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
Eğlenceli araç şart hocam. Yeterince eğlendiğimi düşünüyorum
O araçlar beni aşar . Formentor çok tatlı bir öneriydi. Hala kararsızım ama aklıma o da girdi. G20 düşünmüştüm de Gran Coupe'dan sonra sedana binmek istemedim.

Ben güncel dönemde BMW'nin kronik sorunlu bir aracını görmedim(G30'un 100km/h sonra kabinin sallanması hariç). Hele şu an günümüzde dışarda bolca iX1 varken bunun lafı hiç geçmiyor. Yani şimdi elektronik diye çekiniliyor da bu firmalar elektronik ile birkaç yıldır uğraşıyorlar ve bu denli başarılılar. Öbür tarafta 100 yıllık mekanik sistem var ve Japon araçları dışında sorunsuzluğu dillere destan bir firma yok.
BMW'nin yaptığı araçlar cidden güzel. G30'un o sallantı sorunun çözümü zor değil. Yaz, kış lastiğine ayrı ayrı kalibre yaptırarak çözdük. Sanırım X1,2 Countryman ailesinde aks kırılması dışında ciddi bir sorunu yok.

Ben yine de Formentor ve BRZ düşünülebilir diyorum, araba yüklenecekse, oynanacaksa E320 CDI - WRX STI - S60 R T5 - A4 1.8T - A5 Sportback 3.0 Quatro gibi gibi deli dehşet makineler var.
Kia Stinger ilanlarını kaldırmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…