Ken Carson 7
Yetkin
Eğlenceli araç şart hocam. Yeterince eğlendiğimi düşünüyorumElektrikli arabalar ilgimi çekmediği için hiç araştırma yapmadım, bilgim yok ancak bir arabaya 3m verdikten sonra arabanın oynak ve eğlenceli olmasını isterim, baba işi sıkıcı arabaları arzulamak için dâhâ çok gencim.
Bütçenizde Subaru BRZ de bulursunuz muhtemelen, belki S60 B5 falan da.
Konuyu elektrikli araç sormak için açtınız, nasıl çeldim ama aklınızı.
Formentor, Stelvio, G30, G20, BRZ...![]()
O araçlar beni aşar
Ben güncel dönemde BMW'nin kronik sorunlu bir aracını görmedim(G30'un 100km/h sonra kabinin sallanması hariç). Hele şu an günümüzde dışarda bolca iX1 varken bunun lafı hiç geçmiyor. Yani şimdi elektronik diye çekiniliyor da bu firmalar elektronik ile birkaç yıldır uğraşıyorlar ve bu denli başarılılar. Öbür tarafta 100 yıllık mekanik sistem var ve Japon araçları dışında sorunsuzluğu dillere destan bir firma yok.Ben güncel dönemde BMW'nin kronik sorunlu bir aracını görmedim(G30'un 100km/h sonra kabinin sallanması hariç). Hele şu an günümüzde dışarda bolca iX1 varken bunun lafı hiç geçmiyor. Yani şimdi elektronik diye çekiniliyor da bu firmalar elektronik ile birkaç yıldır uğraşıyorlar ve bu denli başarılılar. Öbür tarafta 100 yıllık mekanik sistem var ve Japon araçları dışında sorunsuzluğu dillere destan bir firma yok.
BMW'nin yaptığı araçlar cidden güzel. G30'un o sallantı sorunun çözümü zor değil. Yaz, kış lastiğine ayrı ayrı kalibre yaptırarak çözdük. Sanırım X1,2 Countryman ailesinde aks kırılması dışında ciddi bir sorunu yok.