Bolu'da "çocuklar camide" projesine tepki: Önce çocukları okula taşıyın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xapder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 533
  • Etiketler Etiketler
    bolu tepki
Kendim için konuşuyorum kimse yanlış anlamasın. Bir dinin elçisi olsam yine bu kadar kendimden emin konuşmam.

Şeriat ayak sesleri derken Fatih te bir kadının kafasını kesip intihar etmiş katili. 2025 daha kötü olacak. İşte bu hiç iyi değil.

Forum tabii ki yararlı. Burada teknoloji hakkında veya farklı konular hakkında yeni şeyler öğreniyorum veya yanlış bildiğim şeyleri doğrusuyla öğreniyorum. Fakat bana camide verilen vaazın faydası yok, kimseye de olduğunu düşünmüyorum. Anca o kukla imamlar siyasetin içine girip Cumhuriyet düşmanlığı yapsın.

Peki bu öğrendiğin bilgiler ne işe yarıyor. Bilgisayarcı, telefoncu olmadıktan sonra en fazla misafirlikle hayatında ilk kez gördüğün akrabanın reklam virüsünü temizlersin. Hafızanı canlı tutmaktan başka işe yaramaz. O verilen vaazlar hayatı adil bir şekilde yaşamayı öğretiyor. Muhammed'in hayatını öğretiyor ki onun yaşadıklarından ders çıkarıp kimse kimsenin hakkını yememesi gerektiğini öğreniyoruz. Onlar (şeriatçı imamlar) düşünüyor ki şu dönemdeki her esnafın birbirine attığı kazık, dinin unutulması, her yerde bira şişeleri dinin yozlaştırılmanın sonucu olduğu. Ama fonlanıp insanları kutuplaştıranlar, keşke yunanlar gelseydi diyenler, atatürke iftira atanlar, cami için bağış toplayıp üzerine konanlar bence kuzey koreye kaçak gönderilmeli. Burada toplama kampından kaçma ihtimalleri olacağı için riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…