Makaleler
1
Taşımalı eğitim kapsamında ücretsiz servis hakkı kaldırılan çocuklar eğitimden koparken, Bolu il milli eğitim müdürlüğü “çocuklar camide” diyerek akşam namazına çağırdı.

Bolu il milli eğitim müdürlüğü tarafından okul müdürlerine gönderilen mesajda “aileleriyle birlikte çocuklar camide 2024” projesi kapsamında veli, öğretmen ve öğrencilerin bu akşam bilal-i habeşi camii'nde akşam namazına katılması için gerekli duyurunun yapılması istendi.

İl milli eğitim müdürlüğü tarafından dün okul müdürlerine gönderilen mesajda “değerli müdürlerim, hayırlı sabahlar. Yarın akşam yapacağımız akşam namazı programının tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize ulaştırılması gerekiyor. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Bekliyoruz” denildi. Ayrıca çağrının okul öncesi eğitimdeki çocukların veli gruplarına da gönderildiği öğrenildi.

WhatsApp Image 2024-10-02 at 14.04.09_0.webp

Sanmayın ki iktidar bunları cahilliğinden yapıyor. BOP Eş genel başkanı insanları dinden soğutmak için kasten yapıyor.

Bu ülke hiçbir zaman refaha ulaşamayacak neden mi? Çünkü eğitim günden güne kasten kalitesizleştiriliyor, her şeyin başı eğitim, eğitim olmayan yerde sosyolojik yıkım görmek zor değil ancak bu yazdığımı bu halkın %70'nin anlamayacağına o kadar eminim ki :D sadece tahmin yürüttüm, arkadaşlar kaçıp kurtulamazsak bu ülkeden her gün bu ülkenin yıkılışını görüp mutsuzlaşacağız, bakınız bu etkinliğe, sizce her şey bilerek kötüleştirilmiyor mu? İsteseler bu ülkenin eğitimi ekonomisini düzeltemezler mi? İstemiyorlar 100 yıl oldu kurulalı bu 100 yılda ne zaman refah yaşadık? Bir 100 yıl daha bekleyelim yine refah olmayacak (tabii 100 yıla bu kadar mülteci ve sosyolojik yıkımla ülke ayakta kalırsa) uzun lafın kısası bu ülkede olan her saçmalığı sorgulamayın, bu saçmalıkları yapanlar zaten sorgulayıp yapıyor, anlam çıkarsanız da anlamsızca beklersiniz, ancak yorum yaparız ileriye gidemeyiz çünkü bu ülke öyle bir yıkım içerisinde ki çare bulamıyor kimse.