- Makaleler
- 1
Taşımalı eğitim kapsamında ücretsiz servis hakkı kaldırılan çocuklar eğitimden koparken, Bolu il milli eğitim müdürlüğü “çocuklar camide” diyerek akşam namazına çağırdı.
Bolu il milli eğitim müdürlüğü tarafından okul müdürlerine gönderilen mesajda “aileleriyle birlikte çocuklar camide 2024” projesi kapsamında veli, öğretmen ve öğrencilerin bu akşam bilal-i habeşi camii'nde akşam namazına katılması için gerekli duyurunun yapılması istendi.
İl milli eğitim müdürlüğü tarafından dün okul müdürlerine gönderilen mesajda “değerli müdürlerim, hayırlı sabahlar. Yarın akşam yapacağımız akşam namazı programının tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize ulaştırılması gerekiyor. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Bekliyoruz” denildi. Ayrıca çağrının okul öncesi eğitimdeki çocukların veli gruplarına da gönderildiği öğrenildi.
haber.sol.org.tr
medyascope.tv
www.bolugundem.com
Bolu il milli eğitim müdürlüğü tarafından okul müdürlerine gönderilen mesajda “aileleriyle birlikte çocuklar camide 2024” projesi kapsamında veli, öğretmen ve öğrencilerin bu akşam bilal-i habeşi camii'nde akşam namazına katılması için gerekli duyurunun yapılması istendi.
İl milli eğitim müdürlüğü tarafından dün okul müdürlerine gönderilen mesajda “değerli müdürlerim, hayırlı sabahlar. Yarın akşam yapacağımız akşam namazı programının tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize ulaştırılması gerekiyor. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Bekliyoruz” denildi. Ayrıca çağrının okul öncesi eğitimdeki çocukların veli gruplarına da gönderildiği öğrenildi.
Bolu’da 'Çocuklar Camide' projesine tepki: Önce çocukları okula taşıyın!
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlerine gönderilen mesajda “Aileleriyle Birlikte Çocuklar Camide 2024” projesi kapsamında veli, öğretmen ve öğrencilerin bu akşam Bilal-i Habeşi Camii’nde akşam namazına katılması için gerekli duyurunun yapılması istendi.
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürlerine mesaj atıp öğrenci, öğretmen ve velileri camiye namaza çağırdı - Medyascope
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürlerine gönderdiği mesajla, "Aileleriyle Birlikte Çocuklar Camide 2024" projesi için talimat verdi.
medyascope.tv
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Çocuklar Camide 2024" projesi kapsamında öğrenci, öğretmen ve velileri namaza çağırdı…
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, “Aileleriyle Birlikte Çocuklar Camide 2024” projesi kapsamında öğrenci, öğretmen ve velileri camide akşam namazına davet etti. Gönüllülük esasına dayanan projeye tepki gösteren Eğitim-Sen, uygulamanın ayrıştırıcı etkilerine dikkat çekti.