Türkiye'de her şey siyasetle alakalı olmuşken siyaset konuşmanın sırası değil demek pek mantıklı gelmiyor bana. Ülkeye teröristlerden daha çok kendi siyasileri zarar veriyor da neyse. :)

Bu olan şeyler de 2-3 güne unutulur, ölenlerin ailelerine birkaç milyon liralık tazminat verilir suçlular ise *iş*lerini yapmaya devam eder. Türkiye'deki apolitik tayfa bittikten sonra belki bir şeyler değişir de ne zaman biterler bilinmez.

Hiçbir konu hakkında bilgisi olmayıp her konuda insanlara sataşan, sırf zıtlaşmış olmak için zıtlasan Emrullah isimli arkadaşı fazla ciddiye almanızı önermem. Baya önce kendisini susturmuştum ve her denk geldiğinde mesajları ile ne kadar susturulmayı hak ettiğini tekrar ve tekrar kanıtlıyor.

Büyükşehir belediyesi nedir, belediye nedir, Kartalkaya hangi belediye sınırlarında bulunur, turizm özel alanı nedir, turizm bakanlığı ne iş yapar vb. vb. hiçbir şey bilmeden üstüne üstlük "Bugün siyaset yapmayın" diye tam olarak bir AKP'li ağzı ile konuşan bir kardeşimiz kendisi. AKP'lilere kalsa 24.000 kişinin öldüğü Hatay depremini bile konuşmayacaktık.

Otel sahibinin bir kaybı yok. Sigortadan parasını alacak üstüne yanan bina yerine lüks, yeni bir bina yapacak. Ölenler öldü.
O bahsettiğiniz konuda kendinizi şizofreni yerine koyup cevap vermemeye çalışarak kaçmıştınız bunu hatırlatırım. Susturulan ben değil kaçan sizdiniz. Kaldı ki ben kimseyle tersleşmedim, doğru olanı söyledim buradaki ne olduğu belirsiz 3 - 5 kişi rahatsız oldu. Ben her zaman doğruyu söyledim şimdi de söylüyorum. Şu anda siyaset yapılacak zaman değil. Olayla ilgili milli yas ilan edildi zaten, boş konuşarak hiçbir yere varamazsınız. Özellikle siz, hiçbir konu hakkında bilgisi olmayan, hayatta hiçbir vasfı olmayan birisisiniz. Sizin gibi insanların gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan yorumları normal zeka seviyesine sahip, düşünebilen insanların sinirini bozuyor.

2-3 güne unutulur. Neler unutulmadı bu ülkede.

Bu arada ölenler AKP'li mi?

Son düzenleyen: Moderatör: