Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 19
Terbiyesizce şeyler paylaşıp durduğundan olabilir mi? Cidden rahatsız edici şeyler paylaşıyordu çünkü.
İncelin teki olduğu içindir muhtemelen. Kadın düşmanı olduğu içinde olabilir tabii. Bir daha açılmaz umarım.
- Makaleler
- 19
Umarım açılmaz.İncelin teki olduğu içindir muhtemelen. Kadın düşmanı olduğu içinde olabilir tabii. Bir daha açılmaz umarım.
Terbiyesizce şeyler paylaşıp durduğundan olabilir mi? Cidden rahatsız edici şeyler paylaşıyordu çünkü.
İncelin teki olduğu içindir muhtemelen. Kadın düşmanı olduğu içinde olabilir tabii. Bir daha açılmaz umarım.
Evet abartı şeyler atıyor ama bazılarına hak veriyordum ben. Sanki kadın öldürdü.
- Makaleler
- 19
Kadın öldürmedi ama bence resmen taciz gibi bir şey yaptı düşünsenize hocam birinin sürekli işte senin ilerideki sevgilin şu anda başka biriyle fingirdeşiyor falan yazdığını acayip terbiyesizce şeyler bunlar.Evet abartı şeyler atıyor ama bazılarına hak veriyordum ben. Sanki kadın öldürdü.
Evet abartı şeyler atıyor ama bazılarına hak veriyordum ben. Sanki kadın öldürdü.
Haklı olduğu tek konu yoktu. Ergenleri ve hayatı boyunca kadın eli tutmamış erkekleri manipüle edip bu kitle üzerinden etkileşim kasan incelin tekiydi. İnsanları kadın düşmanlığına itiyor ve bunu son derece normalmiş gibi gösteriyordu. Aynı zamanda inanılmaz taraflı bir insandı. Cinayet işlememiş bile olsa sonuç olarak halkı düşmanlığa sevk ediyordu.
Tam sopalık herif ha.
- Makaleler
- 4
Yaptığı paylaşımları uygunsuzdu. Ondan kapatıldı muhtemelen. Ya da ifşa edildiğinden kendi kapatmış da olabilir, bilmiyorum. Bırak kapatılsın.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-