Boy konularına "sağlık problemi yaşanmadığı müddetçe" gerek yok.
Herhangi bir sağlık probleminden sonra boyda bir değişiklik olur, o zaman açarsın zaten.
Yaşım 9, boyum 2 metre 33 santimetre, boyum kısalır mı?
Buranın teknoloji temelli bir forum olduğunu düşünüyorum. Ayrıca biz doktor da değiliz. En doğru şeyleri doktorlar söyleyecektir.
Katılmıyorum, burası teknoloji temelli bir forum değil. Açılan konuların teknoloji ağırlıklı oluşu ve hatta benim de teknoloji temelli konulara ilgi göstermem burayı teknoloji forumu yapmaz.
Zaten mesaj yazdığım konular çoğunlukla ilgi alanlarım hakkında oluyor. Ha saçma olmayıp, cidden mantıklı bir şey olduğu zaman teknoloji harici konulara da cevap veriyorum ki, tek düze bir forum olmamalı lazım zaten.
Boy konularına "sağlık problemi yaşanmadığı müddetçe" gerek yok.
Herhangi bir sağlık probleminden sonra boyda bir değişiklik olur, o zaman açarsın zaten.
Yaşım 9, boyum 2 metre 33 santimetre, boyum kısalır mı?
Buranın teknoloji temelli bir forum olduğunu düşünüyorum. Ayrıca biz doktor da değiliz. En doğru şeyleri doktorlar söyleyecektir.
Hangi konunun onaylanıp onaylanmayacağına karar vermek moderatörlerin yetkisindedir, sizin değil. Lütfen artık bunu öğrenin. Gerekirse sizin gibi bu tür konuları sürekli açan kişilere uzun süreli cezalar verilmelidir.
Siz moderatör değilsiniz, forum yöneticisi de değilsiniz. O zaman bu konularla ilgili kararı vermek size düşmez. Bu kadar rahatsız oluyorsanız, konuyu, kategoriyi ya da kişiyi görmezden gelin. başkalarına neyin açılıp neyin açılmaması gerektiğini dikte etme.
Hangi konunun onaylanıp onaylanmayacağına karar vermek moderatörlerin yetkisindedir, sizin değil. Lütfen artık bunu öğrenin. Gerekirse sizin gibi bu tür konuları sürekli açan kişilere uzun süreli cezalar verilmelidir.
Siz moderatör değilsiniz, forum yöneticisi de değilsiniz. O zaman bu konularla ilgili kararı vermek size düşmez. Bu kadar rahatsız oluyorsanız, konuyu, kategoriyi ya da kişiyi görmezden gelin. başkalarına neyin açılıp neyin açılmaması gerektiğini dikte etme.
Neyse en azından bu konuda insanlar taşlamak yerine hak vermişler fikir sahibine. Elbette ben moderatör değilim. Konuyu açtığım kategori öneri kategorisi zaten.
18 yaşındayım boyum artar mı?
Boyum şu kadar olur mu?
Boyum 180 87 kilo obez miyim?
Gibi konular onaylanmasın.
Bugün 3. karşılaşmam bu. Biri açınca öbürü açıyor. Bu da forumun gereksiz yere kirlenmesine yaratıyor.
(Şahsî görüşümdür.)