Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Boy konularına "sağlık problemi yaşanmadığı müddetçe" gerek yok.
Herhangi bir sağlık probleminden sonra boyda bir değişiklik olur, o zaman açarsın zaten.

Yaşım 9, boyum 2 metre 33 santimetre, boyum kısalır mı? 😥

Buranın teknoloji temelli bir forum olduğunu düşünüyorum. Ayrıca biz doktor da değiliz. En doğru şeyleri doktorlar söyleyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -6 Eksi
Moderatörler olarak diğer üyelerden üstün değiliz, yalnızca forum içinde düzeni sağlamak ve denetimleri gerçekleştirmekle görevliyiz. Diğer sayfada ismimiz geçtiği için yazma gereği duydum. Bu yüzden fikrimi ifade ediyorum. Ben konuyu artıladım, her ne kadar ekside olsa da.

Boy konuları ile ilgili gereğinden fazla benzer başlık mevcut. Bu nedenle, sağlık kategorisinin de pek sağlıklı kullanıldığını söylemek zor. Yukarıda söylendiği gibi, görmezden gelebilirsiniz. Ancak bu durumda kaçırabileceğiniz farklı içerikler de olabilir. Konuları kısıtlamaya çalışmak forum kültürüne ve mantığına aykırı. Bu noktada, troll içerikli başlıklar tespit edildiğinde siliniyor, daha masum olanlarsa onaylanıyor.

Ben sizden yanayım. :)

Ben konuyu artıladım, her ne kadar ekside olsa da. Moderatörler olarak diğer üyelerden üstün değiliz, yalnızca forum içinde düzeni sağlamak ve denetimleri gerçekleştirmekle görevliyiz. Diğer sayfada ismimiz geçtiği için yazma gereği duydum. Bu yüzden fikrimi ifade ediyorum.

Boy konuları ile ilgili gereğinden fazla benzer başlık mevcut. Bu nedenle, sağlık kategorisinin de pek sağlıklı kullanıldığını söylemek zor. Yukarıda söylendiği gibi, görmezden gelebilirsiniz. Ancak bu durumda kaçırabileceğiniz farklı içerikler de olabilir. Konuları kısıtlamaya çalışmak forum kültürüne ve mantığına aykırı. Bu noktada, troll içerikli başlıklar tespit edildiğinde siliniyor, daha masum olanlarsa onaylanıyor.

Teşekkürler hocam. Elbette yasaklayarak çözüme ulaşılamaz. Maalesef yeni yeni forum kullanan kişiler zamanla öğrenecekler. 2 sene önce ilk forum mesajlarım ve konularımda ben de bilinçsiz davranıyordum.

Eger baslik: "boyum uzar mi" benzeri bir durumsa şu açıdan hak veririm, boyun uzayıp uzamayacagini anlamak icin belirli testler yapılması gerekir.

Ben konuyu artıladım, her ne kadar ekside olsa da. Moderatörler olarak diğer üyelerden üstün değiliz, yalnızca forum içinde düzeni sağlamak ve denetimleri gerçekleştirmekle görevliyiz. Diğer sayfada ismimiz geçtiği için yazma gereği duydum. Bu yüzden fikrimi ifade ediyorum.

Katılıyorum. Niş olmadıkça böyle genel başlıklar cok defaca açılıp cevaplanmış bulunmakta. Iki uc aramayla erişmek mümkün.

Şahsen ben de bu boy-kilo konularından mutlu değilim. Çaresini "sağlık" kategorisini engelleyerek buldum. Konuyu artıladım ama olumsuz yanıtlanacak bu öneri. Sosyale getiri olarak o konuların bile bir trafiği vardır diye düşünüyorum. Durduk yere iltihap kapmış serçe parmağı kesip atmazlar.

Boy konuları ile ilgili gereğinden fazla benzer başlık mevcut. Bu nedenle, sağlık kategorisinin de pek sağlıklı kullanıldığını söylemek zor.
Dediğiniz gibi düzgün kullanıldığı söylenemez ama arada sırada iş yapacak konular açılıyor. Fakat "gereğinden fazla benzer başlık mevcut" demenize katılmıyorum. En basitinden teknik destek veya sistem toplama konularında onlarca konu aynı olabiliyor.

Çok zararı yok ya, bu 10 yılın body shamingi maalesef ki boy. Anlıyorum konuların açılma sebebini biraz da. 173 boyum var benim. Halbuki 2010'lar da böyle bir şey yoktu herhalde. Hatta 175 boyundaki Justin Bieber dünyanın en yakışıklıları arasında seçiliyordu hep. Brad Pitt, Tom Cruise, Tom Holland, Al Pacino. Tonla karizmatik ve yakışıklı adam örneği var.

Daniel Cormier de UFC çift siklet şampiyonu 180, ağır sikletin şampiyonuydu bir aralar. Boş muhabbetler, keşke hiç kimse takılmasa şu problemlere. Twitter kızları yüzünden oluyor.

Eksi oy vermiştim ama bu yorumdan sonra geri aldım. Şu an kararsızlaştım. Ben sanırım artı veya eksi vermeyeceğim.

Bence onaylanmaması mantıklı değil, konu ne kadar saçma olursa olsun bir sorun var ve çözüm, teselli aranıyor. Göz ardı et geç, bence gereksiz drama.

Zaten bu konuyu açan biri sadece buraya güvenmez illa bu konuyla ilgili uzmanlara danışır ama burada eskiden de yaşamış biri varsa fikir almaya da çalışır. Burası forum, yani senin derdin başka onun derdi bakma geç.