tunaayigit
Çalışkan
Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum. Bu konu biraz uzun olacak sonuna kadar okuyup cevap vereceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum. Önce kendimden başlamak istiyorum. Ben 16 yaşında 30.07.2008 tarihinde doğmuş yani 4-5 ay sonra 17 yaşına girecek bir çocuğum. Benim boyum 1, 69-1, 70 kilom da 69-70. bundan yaklaşık 2 yıl öncesine kadar boy, kilo gram umurumda olmazdı ve hayatı tamamen kendim için yaşardım. Fakat şu sosyal medya yüzünden gerçekten ister istemez aşağılık kompleksi oluşuyor insanda. Çünkü nereye bakarsanız bakın her yerde neredeyse her kız-kadın boya gereksiz fazla önem veriyor. Daha şu yaşımda ileride bunlarla nasıl uğraşacağımı düşünüyorum öyle söyleyeyim size. Geçen gün bir video gördüm ve videoda kadınla erkek tanışma oyunu gibi bir şey oynuyorlardı. Kadın erkeğe biraz konuştuktan sonra ‘üzgünüm seni reddediyorum çünkü uzun erkeklerden hoşlanıyorum' diyordu. Ulan beyinsiz uzun erkeklerden hoşlanmak nasıl bir mantık? Sağda solda o kadar serseri, vatana millete üç kuruş hayrı olmayan kişi var ve sen sırf bunların boyu uzun olduğu için mi seveceksin? Yani uzun lafın kısası bunlar bana çok ergence geliyor kaç yaşında kadınsın artık çocuk değilsin ve bir insanı boyu, tipi, kasları için seveceksen zaten sevme. Neyse konumuza dönelim. Benim şu an hayatımdaki en büyük sorunum boyum diyebilirim. Ben merdiven olmak istemiyorum ve boyumdan gayet memnunum Allah'a şükürler olsun ki. Fakat şu sosyal medyadaki başıboş TikTok ergenlerinin boy konulu attıkları videolar ve neredeyse tüm Türkiye'deki kızların o videonun yorumlarına o videoyu destekleyecek şeyler yazması insanı gelecek için tedirgin ediyor. Aklımda her gece şu sorular;
Ya hep böyle kalırsam? Ya daha hiç uzamazsam?
Bu arada merak edenler için annemin boyu 1,62 babamın boyu 1,78 tabii gençliklerinde 1,65 ve 1,81 oldukları zamanlar da var mış. Bu konuyu açma sebebim de sizlerden biraz olsun yardım ve akıl almaktı. Kendimi bu kompleksin içinden nasıl çıkarabilirim? Ve ya boyumu nasıl uzatabilirim? Gece yazdığım için biraz uzatmış olabilirim sizleri sıktıysam kusuruma bakmayın sonuçta biz de yazar değiliz
Ya hep böyle kalırsam? Ya daha hiç uzamazsam?
Bu arada merak edenler için annemin boyu 1,62 babamın boyu 1,78 tabii gençliklerinde 1,65 ve 1,81 oldukları zamanlar da var mış. Bu konuyu açma sebebim de sizlerden biraz olsun yardım ve akıl almaktı. Kendimi bu kompleksin içinden nasıl çıkarabilirim? Ve ya boyumu nasıl uzatabilirim? Gece yazdığım için biraz uzatmış olabilirim sizleri sıktıysam kusuruma bakmayın sonuçta biz de yazar değiliz