Boy uzaması için vitamin önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 486
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Sen hiç şehirler arası otobuse ya da b segment otomobile binmedin galiba. Cunku o boydaki insanlara iskence gibi geliyor o saatler. Pro basketbolcu degilsen ideal boy 185

Bindim eğik durmak zorundayım cama falan yaslanıp.

Koltuklar da dik dur samda ayaklar sığmıyor çok koltuk koydukları için.

Bir de bazı arabalarda arkada oturdum mu kafa tavana değiyor dik durulmuyor en kötü yanıda o

82 kiloyum ama halen inceyim.

Kilo sorun degil, spor yapinca alirsin. sonra nasil olsa vermek isteyeceksin. Ben de 81 Kg'yim su an ve 168'im. Sporu birakinca boyle oluyor.

Kilo sorun degil, spor yapinca alirsin. Sonra nasıl olsa vermek isteyeceksin. Ben de 81 Kg'yim su an ve 168'im. Sporu birakinca boyle oluyor.

100 110 kilo olma hedefim varda bakalım zor gibi ama.

100 110 kilo olma hedefim varda bakalım zor gibi ama.
18 ayda duzenli beslenme ve vucut gelistirme ile 100 Kg rahat olursun. Yumurta vb dogal yoldan alinan protein tercihim. Haslanmis yumurtayi kurutmak ya da direkt protein orani yuksek peyniraltı suyu tozu almak gibi.

Komik çünkü, 1.90 boyunuz var hala uzamak istiyorsunuz. 16 yaşında 1.48 boyum var bu kadar laf etmiyorum

Hocam 180 185 kişilere uzun ama kendime kısa geliyorum onlarda bana uzun geliyor ama yan yana olduğumuzda uzun değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…