Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Genetigine bagli. Kimse kesin bir sey soyleyemez. Doktora gidip plaklarinin kapanip kapanmadigini ogrenebilirsen kesin cevabi ogrenebilirsin.
İstediğin boya ulaşacağını zannetmiyorum. 176 falan olabilirsin belki. Ayrıca boyun ortalama.
erdym
Üstün
Genetigine bagli. Kimse kesin bir şey soyleyemez. Doktora gidip plaklarinin kapanip kapanmadigini ogrenebilirsen kesin cevabi ogrenebilirsin.
Doktor da bilemiyor maalesef. 190 civarıyken gitmiştim ona göre kıyafet alırım falan bir de belim ağrıyor diye 193-195 civarına kadar çıkarsın artık kesin yavaşlar dediler şu an 202'yim fakat çok şükür durma noktasına geldi:')
sırf bu olay yüzünden aynı model ayakkabıyı 2 kez almak zorunda kaldım hatta
Arkadaşlar, 18 yaşındayım. Boyum 171-172 cm. Annem 150, babam 185 cm. Uzar mıyım? 175-180 cm olsam yeter. Kuzenim; annesi 150, babası 170 cm ama kendisi 190-195 cm. Moralım çok bozuldu, takıntı haline getirdim.
Türkiye ortalamasına bakılırsa normal açıkçası. Takıntı yapıp da sakın boy uzatma ameliyatı falan olmada, hayatın kararır.
Doktor da bilemiyor maalesef. 190 civarıyken gitmiştim ona göre kıyafet alırım falan bir de belim ağrıyor diye 193-195 civarına kadar çıkarsın artık kesin yavaşlar dediler şu an 202'yim fakat çok şükür durma noktasına geldi:')
sırf bu olay yüzünden aynı model ayakkabıyı 2 kez almak zorunda kaldım hatta![]()
Türkiye ortalamasına bakılırsa normal açıkçası. Takıntı yapıp da sakın boy uzatma ameliyatı falan olmada, hayatın kararır.
Teşekkür ederim yorumun için sanki ünlü birinin öz güvensiz birine nasıl kız tavlarsın gibi bir yorum olmuş
erdym
Üstün
Teşekkür ederim yorumun için sanki ünlü birinin öz güvensiz birine nasıl kız tavlarsın gibi bir yorum olmuşyani kısacası bilinmezlik insanlar aslında takıntı yaptıran dedikleri böyle erkekten olmaz vb ne bileyim anlarsın ya sınıfta 190 kız vardı çok hoşlanmıştım açılamamıştım ona:') ameliyat konusu ise olmam ortalama sonuçta dediğiniz gibi ama senin gibi de 2 metre olmak çok iyi olurdu açıkçası sağ ol tekrardan belki uzarım ya da aynı kalırım artık bilmiyoruz yıllar gösterecek en kötü ortalama kalacağım yani kötü değil uzarsam iyi olur yani.
Hiç iyi değil hocam, bence ortalama olmanın avantajını kullanıp bas basabildiğin kadar