Boykota önem veriyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 144
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B

Markaların geliri nereye gidiyor? Amerikaya. Amerika kimi destekliyor?

Nestle dışında hiçbir firmayı boykot etmiyorum. STKlara bağış yaptı diye de kimseyi linçlemem.
Ha bir de bilimum Türk işçi kovup Hintli Paki toplayan firmalar da, ürünlerini tüketmiyordum zaten.

Burger King veya Starbucks gibi yerleri zaten yıllardır tercih etmiyordum. Bence aşırı kazıklar ve ürünleri berbat. Son olaylarda üstüne gelince artık tamamen uzak duruyorum.

Bir ürünü başka bir ürüne tercih etmek ekonomik ve sağlıksal açıdan mantıklıysa o ürünün markasına/meşeine bakmanın ve ona göre karar değiştirmenin saçmalık olduğunu düşünüyorum. Ki "boykotlu" olarak yaftalanan çoğu ürünün daha iyi bir alternatifi de piyasada yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markaları boykot ediyor ve önem gösteriyor musunuz? Açıkçası ben son zamanlarda bu boykot olayını abarttıklarını düşünüyorum.

Filistin mallarını boykot ediyorum(!).
Şaka bir yana bir ara sadece deprem bölgesi merkezli olup deprem hakkında hiç yardım yapmayanlara boykot yapıyordum. Oda zamanla geçti ancak hala üzülüyorum. Depremin merkezinde yaşıyorum ve her gün alışveriş yaptığım şehrimin markaları hiç yardım yapmadı. Keşke insanlar bize ihanet edip 14.000 askerimizin şehit edilmesine neden olanlara değil kendi insanlarına yardım yapmayanlara tepki gösterse.

Senin için 2 tane alırım kemiklerim hızlı erisin.

Doğu Türkistan içinde aynı tepkiyi gösterip Arap kölesi olmamanızı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…