Sonuna kadar destek veriyorum boykota. mecbur kalmadıkça boykota dahil olan ürünleri almıyorum. Masaüstü sistem toplarkan bile
Intel yerine AMD tercih ediyorum. (buraya "AMD Baba'nın malı mı?", diyenler atlamasın! Intel İsrail'in en büyük donanım şirketlerinden biri.) Paramı çöpe atmak istemediğim için ekran kartında mecburi olarak
NVIDIA tercih ediyorum.
Vestel, Google ve Microsoft'un İsrail de çok büyük yatırımları var.
HP filistinlilerin mahallelerine girip çıkarken kontrollü bölge olarak ilan ettikleri yere giriş çıkış cihazlarını hazırladı, filistinlilerin özgürlüklerini kısıtlanmasına katkıda bulundu.
Dell, HP, Apple, Huawei (Türk asıllı Çin vatandaşlarını ayırt edici yapay zeka teknolojileri geliştirdiği için), dynabook (Toshiba, Japonya İsrail'i kınamak yerine farklı tarzda açıklamalar yaptı. Bu yaptıklarınıda ömür boyu unutmayacağım.)
Televizyonda bir arada kırk defa dönen,
fairy, finish, unilever (algida, Signal vb.) çatısı altında olan tüm şirketler dahil. Önceden aldıklarımı kullanıyorum. Sonradan alırkende Türk markası olmasına, kaliteleri yeterli değil ise boykot edilmeyen yabancı markalardan kullanmaya çalışıyorum.
bakın bunların almaya çalıştığı vaadedilmiş toprakların bir kısmı bizim ülkemizin güneydoğu tarafı. Bu işin ucu eninde sonunda bu nesilde olmasa bile bize dokunacak!
Eki Görüntüle 46347
Andolsun ki, biz insanlara haksız bir şekilde azab edenler, zulmedenler, okullara füze atıp daha sonra gülenler, konserve kutularına yemek yardımı süsü verip tuzaklayan zalimler, haksız yere insanların canına kıyanlar ve çocukları katleden katillerle birlikte olmayız.