İnternetten boza alınmaz.Hocam internetten boza tavsiyesi verir misiniz?![]()
Vefa Boza 1 Lt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vefa Boza 1 Lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu görmüştüm.
Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam internetten boza tavsiyesi verir misiniz?![]()
Vefa Boza 1 Lt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vefa Boza 1 Lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu görmüştüm.
Boza 1 günde bile hemen ekşiyor ve soğuk taşınması gerekiyor, he içinde yüzlerce katkı maddesi varsa bir şey olmaz ama önermem, bence bir günü birlik Eskişehir'e gidin
Uyuyan Sincap
Üstün
Bimden boza alıp beğenmiştim. Muhtemelen normal boza çok çok daha lezzetlidir. Eğer içeceğiniz aromalı değil ise isterseniz sütle çilekli böğürtlenli bir karışım yapıp katabilir, tatlandirabilir ve afiyetle içebilirsiniz.
Soldan 1. Ve 3. Olanını içtim harika.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 5
Ben İstanbul'da Vefa Boza'dan içerdim eskiden hep. Oranın bozaları benim fikrimce mükemmel, tabii herkesin damak tadı farklıdır bazıları da hiç beğenmiyor.
? Bizim zamanımızda böyle gatgı maddeli bozalar yoktu yegen.
Böyle bozalar da mı çıkmış bu neBimden boza alıp beğenmiştim. Muhtemelen normal boza çok çok daha lezzetlidir. Eğer içeceğiniz aromalı değil ise isterseniz sütle çilekli böğürtlenli bir karışım yapıp katabilir, tatlandirabilir ve afiyetle içebilirsiniz.
Uyuyan Sincap
Üstün
Ben normalini görmedim görsem içerdim. Tatmak amaçlı aromalı aldım güzeldi. Normalini denemek isterim.Ben İstanbul'da Vefa Boza'dan içerdim eskiden hep. Oranın bozaları benim fikrimce mükemmel, tabii herkesin damak tadı farklıdır bazıları da hiç beğenmiyor.
Böyle bozalar da mı çıkmış bu ne? Bizim zamanımızda böyle gatgı maddeli bozalar yoktu yegen.
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-