Detaylar
Kim cevapladı?Limonlu soda.Öğlen kepek ekmeğin içine peynir domates, salatalık, maydanoz gibi sebzelerle sandviç yapacağım. Diyet yapıyorum. Bunların yanına yakışan diyette içilebilecek kalorisi az ne içebilirim?
Diyete uygun bitki çayları tercihimdir.Öğlen kepek ekmeğin içine peynir domates, salatalık, maydanoz gibi sebzelerle sandviç yapacağım. Diyet yapıyorum. Bunların yanına yakışan diyette içilebilecek kalorisi az ne içebilirim?
Sen gel beni dinle.Öğlen kepek ekmeğin içine peynir domates, salatalık, maydanoz gibi sebzelerle sandviç yapacağım. Diyet yapıyorum. Bunların yanına yakışan diyette içilebilecek kalorisi az ne içebilirim?
Şaka şaka. Az şekerli, orijinal limonata olabilir.
Blackraven
Üstün
Doğadan'ın Roobios Vanilyalı çayı baya güzel ama bu tür marketten alacağınız çayların içinde hep aroma verici olur. Diyet yaparak sağlıklı yaşamaya adım atan birisi olarak sağlıksız, sentetik olan çoğu şeyi hayatınızdan direkt atmanızı öneririm.
Kesinlikle haklısınız hocam, özellikle diyete uygun diye belirttim zaten.Doğadan'ın Roobios Vanilyalı çayı baya güzel ama bu tür marketten alacağınız çayların içinde hep aroma verici olur. Diyet yaparak sağlıklı yaşamaya adım atan birisi olarak sağlıksız, sentetik olan çoğu şeyi hayatınızdan direkt atmanızı öneririm.
DarthGorsoy
Bilgin
Şekersiz olan tatlandırıcılı bütün içecekler sağlıklıdır. Tatlandırıcının zararı tamamen şehir efsanesi. Günde 10-20 teneke içerseniz elbette zararı olur fakat sandviçin yanına 1 bardak, 1 kutu içmek bir zarar vermez. Kan şekeriniz tavan yapmaz. Çoğunun kalorisi de olmadığı için (su ve tatlandırıcı) diyette iyi gider.
Umutlu
Yetkin
Hangisini önerirsiniz? Evde mi yapayım?Şaka şaka. Az şekerli, orijinal limonata olabilir.
Mesela hocam hangi marka içecek iyi?Şekersiz olan tatlandırıcılı bütün içecekler sağlıklıdır. Tatlandırıcının zararı tamamen şehir efsanesi. Günde 10-20 teneke içerseniz elbette zararı olur fakat sandviçin yanına 1 bardak, 1 kutu içmek bir zarar vermez. Kan şekeriniz tavan yapmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evde yaparsanız daha sağlıklı olur.Hangisini önerirsiniz? Evde mi yapayım?
Mesela hocam hangi marka içecek iyi?