Yer
Cintra
Bu işletim sistemini yapan, yazan yazılımcıları ve yöneticilerin başarısız insanlar olduğunu net bir biçimde söylüyorum. Arkadaşım, sistemi yeni kurdum, ses hatası alıyorum. Valorant'ta (kardeşim oynuyor) sound.dll hatası alıyorum. Üstüne üstlük NVIDIA Broadcast çalışmıyor. La dünyanın en büyük işletim sistemini nasıl bozmayı becerdiniz? Sırf Wi-Fi adaptörüm Realtek diye Linux geçemiyorum. Ya bu işletim sistemini düzelten bir uygulama falan yok mu? Hem yavaş, hem sorunlu. La berbat bişi bu (!)

Linux'de maalesef Valorant hiç çalışmaz. Linux'de sürücü sorunları yaşıyor iseniz desteklenen ve güncel çekirdek kullanan dağıtımlara yönelmelisiniz.
Valorant açılmasın sorun değil. En azından sistem çalışsın.

Çok sorun yaşıyorsunuz belli ki. Windows 11 23H2 ya da Windows 10 22H2'yi deneyin.
Windows 10'da sorun yok fakat desteği bitti. LTSC sürümünde de kapanma problemi var.

@Michael MYERS, sorunu çözebilirsen mutlu olurum.

Son düzenleme:
En azından oyun açsın diyorsan Steam OS kullanabilirsin özünde bir işletim sistemi var bu yüzden tarayıcıya girebilirsin ofis işlerini halledebilirsin.
Hocam, Linux kullanmayı muhtemelen burada yazanların çoğundan iyi biliyorum fakat PCIE Wi-Fi alıcım Linux desteklemiyor. Ayrıca CachyOS'i bu konuda daha çok seviyorum. Bu arada öneriniz için teşekkürler fakat bir daha ki sefere konuyu okursanız memnuniyet duyarım. İyi forumlar! :giggle::coffee: