Gaming.Gen.TR Bozuk Galax 4070 Super'in değişim talebi iade ile sonuçlandı

Talyda

Çalışkan
Yer
Hatay
Selam arkadaşlar, 21 Ocak 2025'te aldığım Galax 4070 Super ekran kartı, satın alırken 2 yıl birebir değişim garantili olarak satılmıştı ve ben tam olarak bu güvenceye dayanarak aldım.
Ekran kartım geçenlerde arıza yaptı ve servise yolladım. Servis süreci tamamlandıktan sonra bana “İade mi, yoksa değişim mi istiyorsunuz?” diye soruldu. Ben net bir şekilde değişim istediğimi belirttim.
Ama bugün gelen mailde, para iadesi yapıldığı yazıyor (mail doğrudan sitenin kendisinden gelmiş, destek ekibinden değil).
Sorum şu: Bu durumda değişim yapılacak mı, yoksa talebime rağmen para iadesi mi yapılmış? Telefonum bozuk olduğu için kendilerini arayamıyorum, ayrıca ablam veya tanıdıklarım gece geç geldiği için başkalarının telefonundan da arayamam.

Mail yoluyla veya herhangi bir cihazınızdan WhatsApp açıksa ulaşmaya çalışın Gaming Gen'in WhatsApp hattı var diye hatırlıyorum.

Mail yoluyla veya herhangi bir cihazınızdan WhatsApp açıksa ulaşmaya çalışın Gaming.Gen.TR'in WhatsApp hattı var diye hatırlıyorum.

Mail üzerinden geri dönüş yaptım ve şu an bilgisayarıma eski ekran kartımı takıp kullanıyorum. WhatsApp'ım açık, ancak Gaming.Gen.TR'in WhatsApp hattını bulamadım. Şu an maddi olarak üstüne para ekleyip yenisini almaya müsait değilim, bu yüzden biraz panikledim.

Üstüne para eklemene vs gerek yok, değişim yapmak zorundalar bu senin hakkın WhatsApp veya Telefon ile ulaş eğer değişim kararına uyulmamış ise yasal süreci başlat.

Çok teşekkür ederim hocam.

Üstüne para eklemene vs gerek yok, değişim yapmak zorundalar bu senin hakkın WhatsApp veya Telefon ile ulaş eğer değişim kararına uyulmamış ise yasal süreci başlat.

Çok teşekkür ederim hocam.

Muhtemelen ellerinde kalmamış ve iade etmişler Gaming.Gen.TR biraz gıcık bu işlerde. Eğer yok iade edeceğiz deyip zorlamaya devam ederlerse falan hiç uğraşma THH başvur ya muadilini verecekler o da yoksa mislini vermek zorundalar.

THH’ye başvurun 21 Ocak 2025’te o kartın fiyatı neydi? Şimdi ne kadar? Sizi zarara sokmuşlar.

Ellerinde o modelden yoktur o yüzden mecburen para iadesi yapıyor olabilirler fakat müşteri olarak değişim istiyorsan ya aynısını verecekler ya da bir üst modelini. Zorla para iadesi dayatması olmaz. Karşı çık hocam kesinlikle.

Hocam kartın arızası nedir peki? Ne oldu da servise gönderdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…