KS KS T Talyda Çalışkan Katılım 8 Ocak 2026 Mesajlar 12 Beğeniler 3 Yer Hatay 18 Mart 2026 #11 Hasanxcd dedi: Muhtemelen ellerinde kalmamış ve iade etmişler Gaming.Gen.TR biraz gıcık bu işlerde. Eğer yok iade edeceğiz deyip zorlamaya devam ederlerse falan hiç uğraşma THH başvur ya muadilini verecekler o da yoksa mislini vermek zorundalar. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse THH başvuracağım, mesajlarınız için teşekkür ederim. İlkay Demir dedi: Hocam kartın arızası nedir peki? Ne oldu da servise gönderdiniz? Genişletmek için tıkla... Elektrik dalgalanması hocam.
Hasanxcd dedi: Muhtemelen ellerinde kalmamış ve iade etmişler Gaming.Gen.TR biraz gıcık bu işlerde. Eğer yok iade edeceğiz deyip zorlamaya devam ederlerse falan hiç uğraşma THH başvur ya muadilini verecekler o da yoksa mislini vermek zorundalar. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse THH başvuracağım, mesajlarınız için teşekkür ederim. İlkay Demir dedi: Hocam kartın arızası nedir peki? Ne oldu da servise gönderdiniz? Genişletmek için tıkla... Elektrik dalgalanması hocam.
İlkay Demir Uzman Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 276 Çözümler 3 Beğeniler 194 19 Mart 2026 #12 Bende de Galax 4070 Ti super var. Neden bozulduğunu o yüzden merak ettim. Ben de alırken 2 sene birebir değişim garantisine güvenerek almıştım.
Bende de Galax 4070 Ti super var. Neden bozulduğunu o yüzden merak ettim. Ben de alırken 2 sene birebir değişim garantisine güvenerek almıştım.